Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Werkzaamheden aan Sumatraweg, tot 25 januari

In opdracht van de deelgemeente Feijenoord verricht Gemeentewerken, Werf Feijenoord, vanaf maandag 12 november werkzaamheden aan de Sumatraweg. De rijweg wordt opnieuw bestraat en op het voetpad worden nieuwe tegels gelegd.

Elf weken
De klus duurt elf weken en is naar verwachting vrijdag 25 januari 2008 gereed. Tijdens de uitvoering is het weggedeelte in zijn geheel afgesloten. Het verkeer wordt via verwijzingsborden omgeleid.

Overlast
In bovengenoemde periode zult u als omwonende ongetwijfeld overlast ondervinden van de werkzaamheden. Dit is helaas niet te voorkomen. Gemeentewerken doet haar best om de hinder zoveel mogelijk te beperken en streeft ernaar het werk vóór 25 januari 2008 af te ronden. Uiteraard als het weer het toelaat en zich verder niets bijzonders voordoet.

Informatie
Voor vragen over de werkzaamheden kunt u bellen met de uitvoerder, de heer K van Neck of met het hoofd Uitvoering, de heer J. Visser, via telefoonnummer (010) 217 14 00. Tijdens de uitvoeringsperiode doen we gaarne een beroep op uw medewerking.

Van 12 november 2007 tot 25 januari 2008 is Gemeentewerken, Werf Feijenoord, bezig met werkzaamheden aan de Sumatraweg.