Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Werk aan groenvakjes in de Jagerslaan

In opdracht van de deelgemeente Feijenoord verricht Gemeentewerken, Werf Feijenoord, vanaf maandag 12 november 2007 werkzaamheden aan vijf groenvakjes in de Jagerslaan. Een week later is de klus geklaard, mits het weer het toelaat en er verder niets bijzonders gebeurt.

Nieuwe beplanting en rozen
De groenvakjes ter hoogte van de huisnummers 44 t/m 56 en 51 t/m 73 worden opnieuw ingericht met nieuwe beplanting en rozen. Daarbij wordt er ook nieuwe grond aangevoerd, waarna de beplanting de kans krijgt om uit te groeien.

De betonnen bak verderop in de straat, ter hoogte van huisnummers 127 t/m 133, wordt versmald. Hierdoor kunnen ook grotere voertuigen zonder schade langs rijden. De werkzaamheden worden deels uitgevoerd vanaf de openbare weg.

Andere planten
In de vakjes komen nieuwe rozen en een lage heesterbeplanting, op plekken waar de bomen het meeste zonlicht ontnemen. Verder voert Gemeentewerken rozengrond aan, ter verbetering van de grondkwaliteit.

Overlast
Tijdens de uitvoering kan er sprake zijn van enige overlast voor de omwonenden. Zoals het mogelijk tijdelijk niet beschikbaar zijn van een aantal parkeervakken aan de zijde van het trottoir. Gemeentewerken doet haar uiterste best om deze hinder zoveel mogelijk te beperken.

Informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met de heer R.M. Timmers van Gemeentewerken, Werf Feijenoord, via telefoonnummer (010) 492 50 62.