Senternovem


31-10-2007 | Op 12 november 2007 drukte op de High Tech Campus

Minister van Economische Zaken Maria van der Hoeven en haar Vlaamse evenknie Patricia Ceysens, sinds 10 oktober 2007 de Vlaams minister van Economie, Ondernemen, Wetenschap, Innovatie en Buitenlandse Handel zullen elkaar maandag 12 november 2007 treffen in Eindhoven. Daar vinden, naast deze eerste officiële kennismaking, diverse activiteiten plaats.

Zo opent het Holst Centre, een zeer succesvol Vlaams-Nederlands initiatief op het gebied van open innovatie, het nieuwe onderdak aan de High Tech Campus 31. Ook ßèta Technology & Business Accelerator zullen maandag 12 november hun nieuwe behuizing op de High Tech Campus 9 officieel openen.

Het project Kennis bij de Buren presenteert ter gelegenheid van de ministeriële ontmoeting in Eindhoven een boekje waarin ruim 20 succesverhalen van technologische samenwerking over de grens zijn opgenomen. Ttenslotte is er van 10-13.30 uur nog een opening van de Creative Conversion Factory in het Conference Centre aan de Strip op dezelfde High Tech Campus te Eindhoven. Dit is een facilitair bedrijf waarin bedrijven, designers, technologieinstituten, kennisinstellingen, financiers en marktpartijen elkaar kunnen ontmoeten om intelligente, vernieuwende ideeën uit te werken tot levensvatbare producten