Gemeente Valkenswaard

rondom Mgr. Kuypersplein

Parkeerproblematiek op en rondom Mgr. Kuypersplein

Inwoners van Borkel en Schaft zijn hierbij van harte uitgenodigd op de jaarlijkse openbare vergadering van de Dorpsraad op maandag 12 november om 20.00 uur. Het is voor hen erg interessant om daarbij aanwezig te zijn want het eerste agendapunt betreft de stand van zaken rond het project `Parkeren Borkel en Schaft' van de gemeente Valkenswaard. De presentatie van dit agendapunt neemt de gemeente voor haar rekening en gaat over de oplossing van de parkeerproblematiek op en rondom het Mgr. Kuypersplein.

De parkeerproblemen vormen al jaren een bron van ergernis voor inwoners van Borkel en Schaft. Vooral tijdens het zomerseizoen parkeren automobilisten hun auto op plaatsen waar dat niet wenselijk is. Op deze manier worden vaak in- en uitritten van bewoners die direct aan het plein wonen, geblokkeerd. Deze parkeerproblematiek is tijdens bewonersavonden over het `Dorpsontwikkelingsplan' vaak besproken en vormt ook een belangrijk speerpunt voor de Dorpsraad. Daarom heeft de gemeente het project `Parkeren Borkel en Schaft' opgestart. In dit project worden alle mogelijke plekken in Borkel en Schaft beoordeeld op de haalbaarheid van een parkeervoorziening.

Presentatie

De presentatie begint om 20.00 uur en wordt gegeven door wethouder van verkeer en vervoer, A. van Hedel en projectleider M. van den Boomen van de gemeente Valkenswaard. Tijdens deze presentatie zullen zij u een toelichting geven op het project `Parkeren Borkel en Schaft'. Na de presentatie bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen of om een vragenformulier in te vullen. De gemeente zal de reacties in het vervolgtraject meenemen. De gemeente hoopt u op maandag 12 november te mogen begroeten om 20.00 uur in het Dorpshuis.

Voor meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met projectleider M. van den Boomen, telefoonnummer: (040-)2083636 of mab@valkenswaard.nl