Overname SMS diensten Breenweef door Bibito


DUIVEN, 20071112 -- De in Duiven gevestigde Internetonderneming Bibito neemt per 1 november 2007 alle SMS services over van het eveneens in Duiven gevestigde Breenweef. Beide bedrijven hebben daarover recent overeenstemming bereikt.

Bibito ontwikkelt softwareapplicaties voor de Horeca branche. Daarnaast ontwikkelt zusteronderneming Housenet software voor de makelaarsbranche. In de softwareoplossingen van beide bedrijven zullen in de komende jaren allerlei SMS applicaties worden opgenomen. `Door een eigen SMS gateway te hebben zijn we in staat specifieke SMS diensten in onze Horeca en makelaars software te implementeren' vertelt Bibito directeur Gerben Nijmeijer. `Voor de makelaardij kunt u denken aan een reminder voor een bezichtiging per SMS, het toesturen van objectinformatie per SMS, en meer van dat soort toepassingen. Bij Bibito denken we aan Event-SMS, reserveren per SMS, SMS dating en wie weet wat we nog meer kunnen bedenken!'

Housenet is de grootste onafhankelijke softwareontwikkelaar voor makelaars met meer dan 650 kantoren door heel Nederland als klant. Met Bibito werd begin 2007 begonnen. Inmiddels maken meer dan 100 Horecaondernemingen gebruik van Bibito.

Breenweef, onderdeel van A1 Interflow, heeft de afgelopen jaren SMS diensten verzorgd voor verschillende bedrijven. Het bedrijf wil zich in de nabije toekomst volledig gaan richten op haar kernactiviteit, de afhandeling van e-commerce bestellingen.





Bibito