Dat werkt! Gids voor ambitieuze vrouwen

Handig naslagwerk met adviezen voor loopbaan

Bestellen:
Dat werkt!
Dat werkt!
Wester, E.M., Cramer, Y.M. & Meijer, F.D.

AMSTELVEEN, 20071112 -- De uitgave Dat werkt! Gids voor ambitieuze vrouwen van Ella Mae Wester is een handig naslagwerk waarin je snel en terzake kunt opzoeken hoe je optimaal kunt blijven functioneren in je werksituatie. Met heldere adviezen over onder andere onderhandelen, projecten leiden, presenteren en feedback geven, is Dat werkt! Gids voor ambitieuze vrouwen, uitgegeven bij Uitgeverij Tipi, bij uitstek een boek dat je altijd onder handbereik moet hebben.

Auteur Ella Mae Wester is ervan overtuigd dat vrouwen af en toe een steuntje in de rug kunnen gebruiken in hun werksituatie en daarvoor is deze gids uitstekend geschikt. Zij putte voor de onderwerpen in de gids uit haar brede ervaring als communicatiedeskundige. Daarnaast sprak ze met vele ambitieuze vrouwen over hun loopbaan. Het resultaat is dat in het boek waardevolle tips voor een succesvolle carrière zijn opgenomen van onder meer NRC-hoofdredacteur Birgit Donker, oud-PvdA-senator Trude Maas, directeur Stichting Loonwijzer Paulien Osse en schrijfster Esther Kreukniet.

Over de auteur
Ella Mae Wester (Amsterdam, 1965) is communicatiedeskundige. Zij publiceerde verschillende artikelen over het thema vrouwen en werk. Na haar studie Engelse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam vervulde ze redactionele en communicatiefuncties in grote organisaties. Ella Mae Wester is getrouwd en heeft twee kinderen.

Over Uitgeverij Tipi
Uitgeverij Tipi is onderdeel van Totemboek en is een huis met boeken voor lezers die van aanpakken houden. Dat werkt. Gids voor ambitieuze vrouwen is de eerste uitgave van dit nieuwe uitgeefhuis.





Ingezonden persbericht