Gemeente Bergeijk

Informatie-avond gebiedsvisie Vlieterdijk te Luyksgestel

26-10-2007

De gemeente Bergeijk is gestart met de ontwikkeling van een gebiedsvisie voor de Vlieterdijk te Luyksgestel. Het betreft het gebied aan de Vlieterdijk gelegen tussen de Dorpstraat en de Bosscherwijerloop. De aanleiding voor het opstellen van een gebiedsvisie is de toekomstige locatieontwikkeling op het gebied van garagebedrijf Bloks en transportbedrijf Kuijken. Om dit gebied (volledig) te kunnen ontwikkelen met woningbouw, is een verantwoorde ruimtelijke overgang naar het buitengebied een vereiste. Dit is alleen mogelijk wanneer er naar een groter gebied gekeken wordt dan alleen het terrein "Bloks-Kuijken". Om ruimtelijke kaders aan deze totale ontwikkeling toe te kennen heeft de gemeente Bergeijk een concept-gebiedsvisie Vlieterdijk opgesteld.

De gemeente wil u hierbij graag uitnodigen voor een informatieavond, waarbij de concept-gebiedsvisie aan u gepresenteerd zal worden. Tevens krijgt u de mogelijkheid om vragen te stellen of mondeling inspraak te leveren. De geleverde reacties op deze avond zullen worden meegenomen in het inspraaktraject.

Deze informatieavond vindt plaats op 12 november om 20.00 uur in ontmoetingscentrum de Eijckholt te Luyksgestel.

In het kader van de inspraakverordening ligt de gebiedsvisie vanaf donderdag 1 november 2007 gedurende 4 weken, ter inzage op het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 Bergeijk, tijdens openingstijden en daarbuiten na telefonische afspraak (0497-551396). Vanaf 1 november 2007 kunnen gedurende 4 weken door iedereen schriftelijke en mondelinge gemotiveerde inspraakreacties m.b.t. het rapport worden ingediend bij burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk, postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk.