Gemeente Woerden


* Persberichten

Verkoop bij openbare inschrijving

17 okt 2007
De gemeente Woerden is voornemens maandag 12 november 2007 om 13.00 uur op het gemeentehuis van Woerden, aan de Blekerijlaan 14, te verkopen bij openbare inschrijving het woonhuis met schuur, erf en verder aanbehoren, plaatselijk bekend als Rijnkade 1, 3442 EA Woerden, kadastraal bekend gemeente Woerden, sectie B, nummer 3586, uitmakende een gedeelte ter grootte van circa 87 m².

Prachtig is het plekje en uniek is het uitzicht naar zowel de 'Oude Rijn' als de Singel. Deze karakteristieke, vrijstaande brugwachterwoning is centraal gelegen nabij de Rozenbrug, de haven en op loopafstand van het stadshart. Sfeervolle, traditionele vooroorlogse bouw (meer foto's kunt u bekijken in de informatiemap, die u hieronder kunt downloaden).

Echt een woning voor een liefhebber, die de stijl van de woning recht doet door deze met liefde en goede materialen te moderniseren. Deze liefhebber zal zeker de waarde van de locatie erkennen en bereid zijn te investeren om hedendaags comfort aan te brengen. Iemand die de handen uit de mouwen steekt, om dan met veel plezier op deze mooie locatie te wonen.

Indeling: entree, voorportaal, kelder, voorkamer met erker, achterkamer, eenvoudige keuken, tussenportaal, toilet, achterdeur naar buitenplaats. Verd.: overloop, vaste kasten, 3 slaapkamers en eenvoudige douchekamer. Bevloerde zolderberging, via losse trap bereikbaar.

Meer informatie

Voor meer informatie kijkt u op:

* Rijnkade 1 verkoop openbare inschrijving Zie het origineel


Gemeente Woerden | Blekerijlaan 14 | Postbus 45 | 3440 AA Woerden | tel. (0348) 428 911 | stadhuis@woerden.nl |