Bij dit persbericht is beeldmateriaal ingesloten. (opvragen bij afzender)

Persbericht

Unit 4 Agresso stelt nieuwe partnermanagers aan
~ benoemingen ondersteunen focus op partnerkanaal ~

Sliedrecht, Nederland 12 november 2007 Unit 4 Agresso heeft twee nieuwe partnermanagers benoemd; Arthur Moenaff en Paul Brugman. Arthur Moenaff is aangesteld voor de regio Oost-Nederland, waar hij verantwoordelijk wordt voor de ondersteuning van bestaande partners en het zoeken naar nieuwe partners. Zijn nieuwe collega Paul Brugman neemt deze verantwoordelijkheden op zich voor Noord-Holland.

Voordat Moenaff bij Unit 4 Agresso in dienst trad, vervulde hij de functie van partnermanager bij HP. Daarvoor was hij assistent-accountant bij Berk Accountants en Belastingadviseurs. Brugman was in zijn vorige functie accountmanager bij Advance Voice Technology en vervulde diverse commerciële en administratieve functies bij IBFD Publications BV.

Unit 4 Agresso is een partij die flink aan de weg timmert , zegt Moenaff. Het lijkt me dan ook een mooie uitdaging om mee te helpen bij het ondersteunen en uitbreiden van het partnerkanaal.

Ik ben er trots op te kunnen starten bij Unit 4 Agresso, en hoop mijn steentje te kunnen bijdragen aan de toekomstige groei van het bedrijf , voegt Brugman er nog aan toe.

Ook Fred Loos, Business Unit Manager MKB is blij met de nieuwe benoemingen: We zijn zeer tevreden met de samenwerking met onze huidige partners, maar willen het netwerk in Oost-Nederland en Noord-Holland verder gaan uitbreiden. Op die manier streven we naar een groeiend landelijk netwerk van partners. Met de aanstelling van deze nieuwe partnermanagers zijn we weer een stap dichter bij ons doel gekomen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de heren met hun ervaring de juiste personen zijn voor deze positie.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Unit 4 Agresso
Unit 4 Agresso is een toonaangevende internationale producent van bedrijfssoftware voor dienstverlenende bedrijven en instellingen. Met vestigingen in 10 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada en verkoopactiviteiten in diverse andere landen werd in 2006 een omzet van ¬ 237 miljoen gerealiseerd. Het hoofdkantoor staat in Sliedrecht, Nederland. Ultimo 2006 had Unit 4 Agresso 2.760 medewerkers in dienst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LEWIS Global Public Relations: Cathelijne van den Bosch/Yvonne van Bokhoven
Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Email: cathelijnev/yvonnev@lewispr.com
Web: www.lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com