ICT Automatisering NV

Persbericht
ICT Automatisering breidt werkzaamheden bij top-50 Nederlandse industrie

Forse groei van dienstenaanbod dankzij nieuwe vestiging ICT Procos

HAARLEM De grootste beursgenoteerde technische softwareontwikkelaar van Nederland, ICT Automatisering, heeft met de recente opening van een nieuwe ICT Procos-vestiging een forse uitbreiding van het dienstenpakket gerealiseerd. Vanuit dit nieuwe kantoor in Haarlem zullen op korte termijn alle huidige en toekomstige klanten in de regio (overwegend bedrijven uit de top-50 van de Nederlandse industrie) worden bediend in de branche Manufacturing. Op wat langere termijn zullen ook de overige branches binnen ICT Automatisering dankzij deze nieuwe vestiging in staat zijn om de activiteiten in Noord-Holland uit te breiden.
De werving van nieuwe medewerkers in de omgeving van Haarlem is al gestart in maart 2007 en inmiddels zijn er ca. 30 ict-professionals ingezet bij bedrijven als Corus, ADM Cacao, PWN, WaterNet en Cargill.

Totaaloplossingen voor industriële toepassingen
ICT Procos richt zich volledig op de ontwikkeling van automatiseringstoepassingen voor industriële bedrijven. De organisatie biedt totaaloplossingen op het gebied van Process Automation (o.a.chemie, farmacie en voedingsmiddelenindustrie), Machinery Automation (o.a. sorteerinstallaties, intern transportsystemen, verpakkingsmachines en assemblagelijnen), Technische Software (o.a. besturing van IC-productieovens, textieldrukmachines, navigatiesystemen of laboratoriuminstrumenten) en Industrial Information (o.a. geïntegreerde oplossingen voor besturing en informatievoorziening). Daarnaast biedt ICT Procos ook een 24-uursservice op alle systemen in de productieautomatisering. De klantenkring van ICT Procos bestaat uit industriële bedrijven in de Benelux, waaronder Philips, Stork, Akzo, Unilever, Siemens en DSM. De diensten worden aangeboden in de vorm van consultancy, fixed-price projecten, detachering en support.

Verdere ontwikkeling van kennis en vaardigheden
Automatiseringsprofessionals die de ambitie hebben om bij ICT Procos te komen werken, worden uitgebreid in de gelegenheid gesteld om hun kennis en vaardigheden planmatig verder te ontwikkelen

en om zowel zelfstandig of in teamverband projecten succesvol uit te voeren. ICT Procos stelt voor elke medewerker namelijk een uniek loopbaanplan op, waarin een opleidingstraject met zowel vak- als managementtechnische onderwerpen aan de orde komen. Ook bestaat er voor elke medewerker de mogelijkheid om met collega s kennis uit te wisselen via PROCOS-kennisclusters.

ICT Automatisering NV