Gemeente Bergen


Persuitnodiging

Datum 9 november 2007
Plaats Nieuw Bergen

Maandag 12 november
Ondertekening eerste exploitatieovereenkomst Tuindorp

Maandag 12 november ondertekenen de gemeente Bergen en de heer Steegh de eerste exploitatieovereenkomst Tuindorp Wellerlooi. U bent hierbij van harte welkom. De ondertekening vindt plaats in het gemeentehuis van Bergen, om 10.30 uur.

De gemeente Bergen faciliteert de ontwikkeling van het glastuinbouwconcentratiegebied Tuindorp in Wellerlooi. In dit concentratiegebied is ruimte voor glastuinbouwbedrijven van zowel binnen als buiten de gemeente. Voor de toekomstige ontwikkelingen van Tuindorp moet de infrastructuur worden aangepast. Zo wordt het bestaande gasnet uitgebreid en wordt de Walbeckerweg aangepast zodat (vracht)verkeer van en naar het Tuindorp hiervan gebruik kan maken.

Ondernemers die met hun nieuwe bedrijven gebruik gaan maken van de infrastructuur dragen bij aan de kosten. Daarvoor sluit de gemeente met elke toekomstige ondernemer een afzonderlijke exploitatieovereenkomst af. De heer Steegh is op dit moment bezig met uitbreiding van zijn bestaand bedrijf. Naast de heer Steegh zijn er nog een aantal ondernemers met concrete nieuwbouwplannen in Tuindorp Wellerlooi.




Gemeente Bergen