Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 6 november 2007

PATRICK LODIERS (BNN) NEEMT EERSTE NOOITMEERWASSEN-T-SHIRT IN ONTVANGST!

De leukste en grappigste T-shirts
vanaf 12 november op www.nooitmeerwassen.nl

Amsterdam - Maandagavond 12 november 2007 wordt T-shirt-website nooitmeerwassen.nl gelanceerd met een bijzondere modeshow in het Comedytheater, gelopen door cabaretiers. Na afloop wordt het eerste T-shirt officieel uitgereikt aan Patrick Lodiers. De presentatie van de avond is in handen van Pieter Jouke, comedian en een van de twee breinen achter deze hilarische T-shirtcollectie.

Online verkrijgbaar
Nooitmeerwassen.nl is een website waar T-shirts met opdruk te verkrijgen zijn. De prints zijn bedacht en ontworpen door Pieter Jouke en Martine de Jong. Pieter is cabaretier, schrijver en programmamaker, o.a. bekend van De Staat van Verwarring (VPRO) en Buro Renkema. Martine bestiert al sinds de vorige eeuw haar weblog 10e.nl en is ontwerper. De samenwerking tussen deze twee mensen resulteert in compromisloze humor in verschillende maten.

Cabaretiers
Voor de website zijn ruim 20 mensen uit de cabaret- en schrijverswereld op de foto gezet door niemand minder dan Arjan Benning. Waaronder Alex Klaasen,

Tina de Bruin, Arjen Lubach, Leo Alkemade en Wart Kamps.

Openingsuitverkoop
De avond in het Comedytheater wordt geopend met een wervelende modeshow, die o.a. door Tim Kamps en Fockeline Ouwerkerk wordt gelopen. Na de show vindt er een officiele uitreiking plaats van het eerste T-shirt aan Patrick Lodiers, bekend van De Lama's en De Nieuwste Show (BNN). Na afloop begint de openingsuitverkoop waar men de allereerste shirts kan aanschaffen!

Eco
Nooitmeerwassen.nl is volledig eco. De shirts zijn Fair Wear, de zeefdrukkerij is helemaal groen en zelfs de website draait op een klimaatneutrale webserver!

De launch van nooitmeerwassen.nl is op maandagavond 12 november 2007 en vindt plaats in het Comedytheater aan het Nes te Amsterdam. De deuren zijn vanaf 20:30 uur geopend. Kijk voor meer informatie op de speciale Hyve: nooitmeerwassen.hyves.net



Ingezonden persbericht