Voorhout Inbraak in bedrijf

Tussen zaterdag 10 november 18.00 uur en maandag 12 november 06.30 uur is ingebroken in een bedrijf aan de 's-Gravendamseweg. Men heeft de buitendeur van de fabriekshal opengebroken om binnen te komen. Alle ruimten en kantoren werden doorzocht. Er moet nog geïnventariseerd worden wat er precies is weggenomen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen die iets verdachts hebben gezien zich te melden via 0900 - 8844.

Katwijk Inbraak in bedrijf

In het weekend van vrijdag 9 tot en met maandagmorgen 12 november is ingebroken in een bedrijf aan de Drieplassenweg. Men heeft een ruit vernield om binnen te komen. Uit het pand werd onder meer een radio en een flatscreen televisie weggenomen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen die iets verdachts hebben gezien zich te melden via 0900 - 8844.

Leiderdorp Bromfietsster onderuit

Een 46 jarige bromfietsster uit Alphen aan den Rijn is maandag 12 november even voor 07.30 uur onderuit gegaan met haar bromfiets. De vrouw reed over het brom/fietspad van de rotonde Persant Snoepweg vanuit de richting van de Engelendaal in de richting van de Simon Smitweg. De vrouw moest hard remmen voor een zwarte auto die uit tegenovergestelde richting kwam en geen voorrang verleende aan de bromfietsster. Het achterwiel van de bromfiets slipte waardoor de vrouw ten val kwam. De auto is doorgereden. De vrouw werd met letsel aan een knie overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Nieuwerkerk aan den Ijssel Aanhouding na vernieling reclamebord

De politie heeft in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 november een 16 jarige jongen uit Nieuwerkerk aan den Ijssel aangehouden op verdenking van vernieling van een reclamebord. Na een melding van jeugdoverlast op de Burgemeester Vogelaarsingel is de politie ter plaatse geweest. Agenten zagen de jongen met het reclamebord lopen en het even later op de grond gooien. De jongen werd aangehouden voor vernieling van het bord.

Haastrecht Verkeerscontroles

De politie heeft in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 november op diverse polderwegen fietsers gecontroleerd op verlichting. Op de West-Vlisterdijk werden vijf fietsers bekeurd. Vrijdag 2 november werd van 14.00 tot 22.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Bredeweg. Van de 991 passanten waren er 51 in overtreding. De hoogstgemeten snelheid was 69 km/uur, terwijl de maximum toegestane snelheid op deze weg 50 km/uur is.

Lekkerkerk Snelheidscontrole

Zaterdag 3 november werd op de Kerkweg een snelheidscontrole gehouden. 28 bestuurders reden te hard. Tussen 14.00 en 18.10 uur werden 1812 passanten geteld. De hoogstgemeten snelheid was 71 km/uur. De maximum snelheid op deze weg is 50 km/uur.

Gouderak Snelheidscontrole

De politie heeft vrijdag 9 november een snelheidscontrole gehouden op het Veerstalblok. Er werd van 05.30 tot 10.00 uur gecontroleerd. Van de 1454 passanten reden 96 te hard. De hoogstgemeten snelheid was 85 km/uur. De maximum snelheid op deze weg is 60 km/uur.

Krimpen aan de Lek Snelheidscontrole

De politie heeft zaterdagavond 10 november een snelheidscontrole gehouden op de Breekade. Er werden vier bekeuringen geschreven. De hoogstgemeten snelheid was 79 km/uur. De toegestane maximum snelheid op deze weg is 50 km/uur.

--- einde berichten ---