VVD


12-11-2007

Het was een te gekke dag!

Ruim 600 nieuwe VVD-leden kwamen op zaterdag 10 november naar Den Haag om kennis te maken met de VVD.

Verspreid over een ochtend- of middagprogramma konden de leden zich laten fotograferen met Kamerleden, kregen zij rondleidingen door het Tweede Kamergebouw en konden zij een workshop volgen over de VVD of het Liberalisme, waar soms levendige discussies ontstonden. Mark Rutte sloot de het programma in de plenaire zaal van de Tweede Kamer af.

Op het `Politiek Plein', in de statige hal van het Tweede Kamergebouw, konden de leden zich verdiepen in wat de partij te bieden heeft. De fractieleden van de Tweede en Eerste Kamer waren ruim vertegenwoordigd en ook de Europarlementariƫrs waren uit Brussel gekomen om de leden kennis te laten maken met `Europa'. Voor leden een mooie kans om met de politici te spreken. "Iedereen was makkelijk aanspreekbaar. Ook was er veel informatie verkrijgbaar over alle facetten die de partij biedt," aldus een lid. "De dag was zeer geslaagd."

Rutte was na afloop erg verheugd over de dag."Het was een te gekke dag. Leuk om die nieuwe mensen te spreken en te horen waarom zij lid zijn geworden van de VVD. De sfeer was erg positief en het is goed om te zien dat zoveel mensen zo enthousiast zijn over de partij. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!"

12 november 2007

Nieuwe ledendag1

Nieuwe ledendag2

Foto's: Sebastiaan ter Burg