Politie Limburg-Zuid


1. Limburg Zuid

2. Stafbureau Communicatie

Onderwerp ( Persberichten
Datum ( maandag 12 november 2007

Hoensbroek; man gewond bij woningbrand

Maandagmorgen is een 41-jarige bewoner van een woning aan de Laagstraat in Hoenbroek gewond geraakt, toen hij bij een brand in zijn woning uit een raam naar buiten sprong.

Het slachtoffer is met diverse vermoedelijke botbreuken aan beide benen en voeten naar het ziekenhuis overgebracht. De brand werd rond 08.30 uur ontdekt. De brandweer had het vuur snel onder controle.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht.

Maastricht; vrachtauto klem onder viaduct

Maandagmorgen reed zich op de A2 in Maastricht een vrachtauto met opstaande laadbak zich klem onder het viaduct van de Viaductweg.

De bestuurder van de vrachtauto raakte gewond en werd voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval gebeurde kort voor tien uur op het weggedeelte bestemd voor het verkeer uit de richting België. De vrachtauto was een zogenaamde kiepauto, die vlak vóór het ongeval asfalt had afgeleverd bij wegwerkzaamheden die op de A2 worden uitgevoerd. De chauffeur heeft waarschijnlijk vergeten de laadbak te laten zakken en is zo tegen het viaduct gereden. De laadbak kwam helemaal klem te zitten onder het viaduct terwijl de vrachtauto zelf na circa 200 meter tot stilstand kwam tegen een signaleringswagen.

Het verkeer, dat al door de wegwerkzaamheden over de vluchtstraat moest rijden, is omgeleid via de af- en oprit langs het ongeval geleid.

Hoelang deze omleiding duurt is niet duidelijk.

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616


---- --