Vereniging Natuurmonumenten


DE NATUUR IS NU 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR
11-11-2007

Ontmoetingsplaats
BuitenGewoon is het populaire natuurprogramma van Radio en TV Gelderland. Dit programma is ieder jaar in het voorjaar en begin van de zomer te zien op de regionale tv-zender. Met de lancering van de nieuwe site is BuitenGewoon nu een interactief platform geworden en gaat het verder waar het TV programma stopt.In `BuitenGewoon' komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod die te maken hebben met natuur en milieu in Gelderland. De site, die de komende tijd uitgebouwd gaat worden, is de ontmoetingsplaats voor alles wat met groen en buiten te maken heeft. Informatie over natuurgebieden en -organisaties, ideeën voor wandelingen en fietstochten, waarnemingen, columns van natuurbeheerders, foto's en filmpjes, je vindt het er allemaal.

Uitwisselen
Daarnaast geeft BuitenGewoon alle natuurliefhebbers nu de kans om op verschillende manieren informatie uit te wisselen via foto's en filmpjes maar ook door met elkaar in gesprek te gaan, elkaar tips te geven, een wandelmaatje te zoeken of om een verhaal over je favoriete wandel- of fietsroute op de site te plaatsen.

(Her)ontdekken
In samenwerking met verschillende Gelderse natuurorganisaties (waaronder Nationaal Park De Hoge Veluwe, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Groei&Bloei, Natuurkalender.nl en het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme) worden bezoekers geprikkeld om de natuur in te gaan en de natuur in hun directe leefomgeving te (her) ontdekken.

Site
Dinsdag 30 oktober is de site gepresenteerd aan deze samenwerkende natuurorganisaties en die waren unaniem enthousiast.U kunt de site nu bezoeken via ttp://buitengewoon.omroepgelderland.nl

Meer informatie
Voor vragen kunt u bellen met Sabine Kok, externe en interne communicatie. Bereikbaar via tel.: 026 - 371 46 38 of via mail skok@omroepgelderland.nl