Persberichten Rijn & Venen, 10.55 uur

Utrecht, 12-11-2007

Rijden zonder rijbewijs

BREUKELEN Op de Kanaaldijk West is zondagmorgen een 43-jarige man uit Diemen aangehouden omdat hij in een auto reed terwijl hij met een ongeldig verklaard rijbewijs reed. De man reed omstreeks 11.25 uur heel rustig van de Parallelweg richting de Kanaaldijk West en liep tegen surveillerende agenten aan. Toen zij hem wilden controleren gaf hij zelf al direct aan dat hij eigenlijk niet mocht rijden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Feestje verstoord

BREUKELEN Zondagmorgen heeft de politie moeten ingrijpen bij een horecagelegenheid aan de Straatweg, omdat een twintigtal bezoekers weigerde de gelegenheid te verlaten. Omstreeks 06.35 uur belde beveiligingspersoneel de politie omdat ongeveer 20 personen weigerden om een feestje te beëindigen. De politie kwam erbij en zag dat de meeste bezoekers dronken waren. Agenten probeerden hen te bewegen om naar huis te gaan maar sommigen bleven vervelend. Een 23-jarige inwoner van Breukelen is aangehouden omdat hij zich zeer hinderlijk gedroeg en bier gooide naar een ander persoon. Uiteindelijk werd het rustig.

Teveel gedronken

LOENEN AAN DE VECHT - Op de Van Lyndenlaan is een 18-jarige beginnend bestuurder uit Loenen aan de Vecht aangehouden voor rijden onder invloed.

De jongeman werd omstreeks 06.25 uur gecontroleerd en had te veel gedronken. Hij werd aangehouden en de ademanalyse op het politiebureau wees uit dat hij 745 ug/l in zijn lichaam had, ruim 8 keer meer dan toegestaan voor een beginnend bestuurder. Zijn pas verworven rijbewijs is ingevorderd.

Aangehouden

BREUKELEN - Bij een verkeerscontrole is zondag 11 november een 27-jarige man uit Haarlem aangehouden, onder andere omdat hij harddrugs op zak had.

De man werd zondag om 14.30 uur gecontroleerd op de Kanaaldijk West. Hij had geen rijbewijs bij zich en gaf een valse naam op. Hiervoor werd hij aangehouden. Nader onderzoek leverde op dat hij nog voor meer dan 2500 euro aan boetes had openstaan. Bovendien lagen in zijn auto elf gsms, spullen om drugs te versnijden en een aantal wikkels cocaïne. De man is aangehouden, ingesloten en in verzekering gesteld. De spullen zijn in beslag genomen.

Laatst gewijzigd 12-11-2007 10:53 | © Politie Utrecht