Gemeente Sluis


09/11/07 - Burgemeester Jaap Sala bezoekt scholen tijdens Dag van Respect

Respect, voor elkaar, de samenleving en het milieu. Dit is het thema van de landelijke Dag van Respect, die dit jaar op donderdag 15 november plaatsvindt. Het doel is jongeren (en daarmee ook hun ouders) bewuster te maken van het begrip "respect". Burgemeester Jaap Sala verzorgt in de week van 12 t/m 15 november gastlessen op acht scholen in onze gemeente.

Wij nodigen u van harte uit om bij de les aan de leerlingen van RKBS Sint Jan, OBS Johan Hendrik van Dale en OBS Oranje-Nassau aanwezig te zijn op:

donderdag 15 november as. van 11.00 tot 12.00 uur
in de grote zaal van MFC De Keure, te Sluis.

Het is de tweede keer dat de Dag van Respect gehouden wordt. De Stichting Dag van Respect heeft BN'ers (Betrokken Nederlanders), waaronder alle Nederlandse burgemeesters, gevraagd of zij aan de basisschoolleerlingen in hun gemeente een gastles over respect willen verzorgen. Burgemeester Jaap Sala zal tijdens zijn lessen vanuit zijn eigen ervaringen en werksituatie vertellen over respect aan leerlingen van groep (6,) 7 en 8 van OBS De Schuttershoek, PCBS De Drieklank, RKBS Sint Bavo, OBS Vorsterman van Oyen, OBS Breskens, RKBS Sint Jan, OBS Johan Hendrik van Dale en OBS Oranje-Nassau.