Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (46-07)

09 november 2007

College 2007 - 2010

Openbare activiteiten van het college van B&W van 12 t/m 17 november 2007
13-11: Wethouder Hamerslag opent informatiemarkt `Samen beter' 14-11: Wethouder `t Hart slaat eerste paal Businessbuilding Thomas Edison
14-11: Wethouder Mijnans slaat eerste paal Zes Rozen 17-11: Wethouder Lewis start project CliniClowns

Wethouder Hamerslag opent informatiemarkt `Samen beter' Wethouder Hanneke Hamerslag opent dinsdag 13 november om 09.30 uur de informatiemarkt `Samen beter' in het Ruwaard van Putten Ziekenhuis aan de Ruwaard van Puttenweg 500. Deelnemers aan de informatiemarkt, die in het kader van de Week van de Chronisch Zieken wordt gehouden, zijn diverse patiƫntenorganisaties en zorgverleners.

Wethouder `t Hart slaat eerste paal Businessbuilding Thomas Edison Wethouder Gert-Jan `t Hart slaat woensdag 14 november om 14.00 uur de eerste paal voor Businessbuilding Thomas Edison aan de Edisonweg. Het project Businessbuilding Thomas Edison omvat 18 bedrijfsunits voor ondernemers.

Wethouder Mijnans slaat eerste paal Zes Rozen
Wethouder Jan Willem Mijnans slaat woensdag 14 november om 15.30 uur de eerste paal voor het bouwproject Zes Rozen aan de Rozenlaan. Vervolgens vertrekken de genodigden naar het Carlton Oasis Hotel aan de Curieweg 1, waar wethouder Mijnans een toespraak houdt.

Wethouder Lewis start project CliniClowns
Wethouder Marjolijne Lewis start zaterdag 17 november om 13.00 uur de marathon `Sporten voor een lach' van CliniClowns in Delta Sportcentrum aan de Industriestraat 4. De marathon duurt 24 uur en is georganiseerd door Kyosushin Karate Delta Sportcentrum. De eerste zes uur beoefent jeugd tot 16 jaar de sporten karate, tae-bo en kyusho. De volgende zestien uur zijn de volwassenen aan de beurt. De opbrengst van sponsorgeld en van de lotenverkoop komt geheel ten goede aan de stichting CliniClowns. CliniClowns Nederland biedt afleiding en plezier aan zo veel mogelijk kinderen die het moeilijk hebben door ziekte of handicap.