Sanoma Uitgevers


Mart Visser maakt droomjurken voor Knip Mode

Lezeressen van Knip Mode, het maandelijks zelfmaakmode blad van Sanoma Uitgevers, kunnen met kerst de show stelen in een zelfgemaakte feestjurk van Mart Visser. Exclusief voor het decembernummer ontwierp Nederlands bekendste couturier drie âdroomjurken op de rode loperâ.

Visser liet zich voor de feestjurken inspireren door zijn drie muzes Renate Verbaan, Chazia Mourali en Quinty Trustfull. Zij showen de prachtige ontwerpen in Knip Mode. Het zijn drie echte couture japonnen, zoals Mart Visser ze normaal gesproken ook exclusief voor zijn klanten ontwerpt. Knip Mode geeft ook een kijkje in de keuken van Nederlands bekendste couturier. De jurken zijn gemaakt van de mooiste stoffen, zoals zijden chiffon en prachtige zijden taft.

Vissers zelfmaakjurken lijken een traditie te worden. Ook vorig jaar bracht Knip Mode exclusieve feestmode van de topcouturier. Met groot succes.

Verder in dit nummer onder andere:
Prachtige feestjurken die in één avond klaar zijn Gouden kerstcombinaties voor moeder en dochter Uitwaaimode die heerlijk zit als je een frisse neus haalt Easy couture voor grote maten: bijzondere blousejas, broek en top In totaal 40 modellen in maat 34 tot en met 54 Een duidelijk patronenblad en heldere werkbeschrijvingen

Het decembernummer van Knip Mode ligt vanaf maandag12 november in de winkel. Verkoopprijs: ⬠6,95.
9 november 2007