Gemeente Langedijk


8 november 2007

Werkzaamheden Korte Schermerdijk

In de week van maandag 12 november t/m vrijdag 16 november 2007 vinden er overdag wegwerkzaamheden plaats op de Korte Schermerdijk.

In verband met de slechte staat van de asfaltverharding zal het gedeelte tussen de Omval en de fietsopgang nabij de Kraspolderbrug geheel worden gereconstrueerd.
In grote lijnen worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
* frezen bestaande asfaltverharding;

* aanbrengen fundering en draaicirkel (ter hoogte van de Kraspolderbrug);

* aanbrengen asfaltverharding;

* afwerken bermen.

Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren, wordt het wegvak gedurende de werkzaamheden afgesloten voor al het verkeer. Vanwege de afsluiting is voor het doorgaande fietsverkeer een lokale omleiding ingesteld via het terrein van de firma Ranzijn. Deze omleiding staat met borden aangegeven.

Meer informatie
Uiteraard zijn wij voor al uw vragen over bovengenoemde werkzaamheden bereikbaar. Voor nadere inlichtingen: provincie Noord-Holland, mw. C. Koster / mw. A. Morcus 072-5410280. U kunt ook een mail sturen naar n242@noord-holland.nl of een bezoek brengen aan het informatiecentrum N242 (geopend maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Vanaf 1 september 2007 zijn wij ook elke eerste zaterdag van de maand geopend van 10.00 tot 16.00 uur).