Gemeente Terneuzen

Informatieavond 'de Kreeke' Westdorpe

WESTDORPE Maandag 12 november vindt er een informatieavond plaats over het te realiseren ontmoetingsplein en de verkeerssituatie rondom basisschool de Kreeke. Deze informatieavond vindt plaats om 19.30 uur in basisschool de Kreeke Singel 43 in Westdorpe

Op initiatief van het schoolbestuur van basisschool de Kreeke zijn er plannen gemaakt voor een herinrichting van de speelplaats van de basisschool. Deze plannen maken van het schoolplein meer een ontmoetingsplein. De realisatie van dit ontmoetingsplein brengt natuurlijk veranderingen met zich mee. Het wordt een speel- en ontmoetingsplaats voor jong en oud uit het dorp. Daarnaast is er het voornemen om de huidige verkeerssituatie rondom de school aan te passen. Dit laatste is nodig om de situatie voor de kinderen, ouders / verzorgers, omwonenden en leerkrachten veiliger te maken.

Omwonenden en ouders van de leerlingen van de basisschool, peuterspeelzaal en kinderopvang zijn uitgenodigd om zich op maandag 12 november om 19.30 uur te laten informeren over het ontmoetingsplein en de verkeerssituatie rondom de school. Initiatiefnemers en medewerkers van de gemeente lichten de plannen toe en geven uitleg over de verkeerssituatie rondom de school.

Programma:
19.30 uur Opening
19.35 uur Ontmoetingsplein de Kreeke
20.15 uur Verkeerssituatie rondom de school
20.45 uur Vragen
21.00 uur Afsluiting

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl |