vbv De Graafschap

VOORVERKOOP SC HEERENVEEN - DE GRAAFSCHAP
Op zaterdag 24 november a.s. speelt De Graafschap een uitwedstrijd in en tegen Heerenveen. De wedstrijd vangt aan om 19.30 uur.

Zaterdag 12 november a.s. na afloop van de thuiswedstrijd tegen Excelsior kunnen supporters zich in de supporterskantine inschrijven voor de buscombi. Er geldt géén verplichte buscombi. De kaarten voor de buscombi bedragen E 10,80 per kaart. Op maandag 19 november a.s. van 18.30 uur tot 19.00 uur is er wederom een verkoop van de buscombi kaarten. U kunt dan terecht in het stewardhome. Supporters dienen in het bezit te zijn van een De Graafschap (Seizoen) ClubCard-houders seizoen 2007/2008, en dienen zich te hebben geregistreerd voor de uitwedstrijden.

Tevens bestaat er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid naar Heerenveen af te reizen. Supporters kunnen vanaf maandag 19 november a.s. terecht bij de receptie van stadion De Vijverberg voor de aanschaf van een omwisselbiljet. Dit biljet bedraagt E 18.00 en kan op de wedstrijddag in het uitvak van het Heerenveen stadion worden omgewisseld voor een toegangskaart. Om een omwisselbiljet te bemachtigen dient de supporter zich ook te hebben geregistreerd voor de uitwedstrijden.

De receptie van stadion De Vijverberg is op werkdagen geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur.


*********