Ingezonden persbericht

(pic)
Lokale Omroep Volendam Edam

Persbericht L.O.V.E.

LOVE RADIO PRESENTEERT: DE JAN SMIT TOP 30!

Jan Smit zit dit jaar 11 jaar in het vak. En dat kan de LOVE niet zomaar voorbij laten gaan! Daarom zendt LOVE-Radio op zaterdagmiddag 10 november tussen 16.30 uur en 19.00 uur de 'Jan Smit top 30' uit. En dat is niet zomaar een top 30 maar een top 30 die u kunt samenstellen door te stemmen op uw tien favoriete Jan Smit platen!

Als u nu naar de website van de LOVE (Lokale Omroep Volendam Edam), www.rtvlove.nl, gaat en klikt op het plaatje van Jan Smit, dan kunt u uw tien favoriete Jan Smit platen kiezen. Klik vervolgens op 'stem' en uw keuze wordt geregistreerd.
De top 30 wordt samengesteld op basis van een puntensysteem. Uw nummer 1 krijgt 10 punten en uw nummer 10 krijgt 1 punt. Een paar dagen voor de uitzending wordt de definitieve, door uw gekozen top 30, gepubliceerd.
U kunt vanaf nu en tot 28 oktober stemmen!

10 en 11 november Jan Smit weekend bij de LOVE

Het weekend van 10 en 11 november staat sowieso volledig in het teken van Jan Smit. Zo zullen er tijdens de 'live' gepresenteerde programma's van de LOVE regelmatig de grote Jan Smit hits voorbij komen.
Ook zal er speciale Jan Smit special op LOVE-TV worden uitgezonden met daarin een exclusief interview met de Volendammer. Daarover later meer.

LOVE-Radio kunt u beluisteren via de 106.6 in de omgeving van Edam-Volendam, via de 93.1 of LOVE-TV op het kabelnet van Edam-Volendam.
En natuurlijk over de hele wereld via de livestream op internet: www.rtvlove.nl

EINDE PERSBERICHT

Meer informatie (

Ingezonden persbericht