De Grote Kerk in Den Haag weer een dag lang betoverd door Bulgarije


DEN HAAG, 20071016 -- Op 10 november 2007 organiseren het Bulgaars Verkeersbureau en de Bulgaarse Ambassade weer het toeristische en culturele evenement Betoverend Bulgarije. Deze vakantiebeurs, die Bulgarije in al zijn diversiteit laat zien, vindt ook dit jaar weer plaats in de Grote Kerk te Den Haag.

Na het grote succes van vorig jaar, toen Bulgarije voor het eerst in de vorm van een vakantiebeurs werd gepromoot, staat zaterdag 10 november weer geheel in het teken van Bulgarije. Het nieuwe Europese lidstaat zal net als vorig jaar in de grote kerk te Den Haag op grote schaal worden gepresenteerd aan het Nederlandse publiek.
Er zal weer van alles te doen zijn op het gebied van toerisme, muziek, kunst en cultuur. Van grote touroperators tot gespecialiseerde reisbureaus en van volksdansgroepen tot heerlijke Bulgaarse wijnen en spijzen, alles en iedereen is vertegenwoordigd. Voor diegene die wat meer over Bulgarije te weten wil komen, is dit de perfecte dag.

Gedurende de hele dag, die duurt van half elf 's ochtends tot acht uur in de avond, zijn er verschillende activiteiten in de kerk. Natuurlijk zijn er stands van vele toeristische organisaties en aan Bulgarije gelieerde stichtingen. Ook op het gebied van onroerend goed is er veel informatie te vinden. Daarnaast zijn er de hele dag door optredens van muzikanten en dansers en is er een speciaal kinderprogramma.

Kijk voor meer informatie op:
www.betoverendbulgarije.nl
www.bulgaarsverkeersbureau.nl





Bulgaars Verkeersbureau