Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Gewonden bij ongeval S9 - Hoofdstraat

Epe, 12-11-2007 o Bij een verkeersongeval op de kruising Hoofdsstraat S9 in Epe is zaterdagochtend 10 november een 23-jarige vrouw uit Polen licht gewond geraakt. Een echtpaar uit Elburg (25 en 23) en hun 2-jarig dochtertje liepen geen uitwendig letsel op, maar zijn wel voor nader onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. In de auto van de Poolse vrouw zaten nog twee landgenoten van haar. Zij bleven ongedeerd.

Het ongeval vond kort na 11.00 uur plaats. De 23-jarige Poolse vrouw reed met haar personenauto vanuit Emst de kruising op en verleende daarbij geen voorrang aan de vanuit Nunspeet naderende personenauto met het gezin uit Elburg, waarvan 25-jarige man de auto bestuurde. De Poolse vrouw werd naar het ziekenhuis vervoerd, het gezin uit Elburg naar het Sophia in Zwolle.

Op de kruising was de verkeerslichtinstallatie vanwege een storing buiten werking. De oranje lichten stonden ter waarschuwing op knipperen. Naast de politie werd hulp verleend door de medewerkers van drie ambulances en de Eper brandweer. ook de Koninklijke Marechaussee verleende assistentie ter afwikkeling van het verkeer.