Ingezonden persbericht


Persbericht

Stichting PANN - PANN-on-Tour Tilburg

"2100 homo's en lesbo's krijgen in Tilburg het beste feest dat Utrecht te bieden heeft"

Nationale homojongerenfeest PANN-on-Tour op 10 november naar Tilburg

UTRECHT - 16/10/2007 - PANN's succesvolle nationale homojongerenfeest PANN-on-Tour strijkt op zaterdag 10 november neer in het zinderende poppodium 013 van Tilburg. PANN-on-Tour wordt met 2100 bezoekers Brabants grootste indoor homojongeren feest van 2007.

Waarom Tilburg

PANN gaat dit najaar met PANN-on-Tour naar het mooie Brabant. En een van de meest bruisende roze steden van Brabant is met recht Tilburg. Vooral de fameuze Roze Maandag tijdens de Tilburgse Kermis helpt daar flink aan mee. Daarnaast heeft Tilburg een zeer homovriendelijke Burgemeester, de heer Vreeman, die veel steun biedt aan de Tilburgse homo-gemeenschap. Al met al voor PANN genoeg redenen om met PANN-on-Tour groots in Tilburg uit te pakken.

Wat mag Tilburg verwachten

Rick van Duijn van het PANN-promotieteam omschrijft PANN-on-Tour als volgt: "PANN-on-Tour is een prettig laagdrempelig feest met een ongedwongen sfeer. Iedereen met goede zin is welkom, iedereen kan zichzelf zijn en dat is wat onze bezoekers aanspreekt. Je kunt dansen, praten, flirten, vrienden maken en even alles achter je laten ... het gaat puur om jouw lol. Daarbij is de muziek tijdens PANN-Feesten heel divers met als gemene deler: veel plezier en lekker ritme.”

PANN-on-Tour

PANN-on-Tour is het enige doorlopende landelijke-grote-steden-homofeest dat Nederland kent. Eerder dit jaar vond PANN-on-Tour in Den Haag plaats waarbij het overbekende poppodium Paard van Troje razendsnel en totaal was uitverkocht. PANN heeft daarmee duidelijk de kracht van PANN-on-Tour aangetoond. Het Haagse succes heeft ook meteen de lat hoog gelegd voor de komende PANN-on-Tour in Tilburg. Het overtreffen ervan is een uitdaging die PANN voor Tilburg graag aangaat.

PANN

PANN is een bruisende stichting waarbij vrijwilligers succesvolle PANN-Feesten organiseren. Met de opbrengsten van deze feesten financiert PANN projecten op het gebied van homojongeren-integratie en emancipatie. Homojongeren dragen hierdoor met hun bezoek aan PANN-Feesten bij aan hun eigen betere toekomst: een perfect cirkeltje rond. PANN bestaat 38 jaar en is altijd financieel onafhankelijk geweest.

Naast PANN-on-Tour en de zeer populaire maandelijkse Utrechtse PANN-Feesten heeft PANN dit jaar ook het grootste indoor homofeest van Nederland georganiseerd met meer dan 3000 bezoekers.

Kaartverkoop
De kaartverkoop van PANN on Tour start op 10 september, tegelijk met de verkoop van het PANN-feest van september. Kaarten zijn ¤ 5,- per stuk en zijn te bestellen via de site www.pann.nl.

PANN-Bus uit Utrecht
Vanuit Utrecht rijdt op 10 november 2007 een PANN-Bus naar Tilburg. Hiervoor zijn retourkaarten à ¤10,- apart verkrijgbaar in de voorverkoop. Kijk op www.pann.nl voor exacte bustijden en meer informatie.

Algemeen
Event: PANN-on-Tour
Locatie: Poppodium 013, Veemarktstraat 44, Tilburg Datum: 10 november 2007 van 22.00 tot 4.00 uur
Toegangskaarten: ¤ 5,-

Website PANN: www.pann.nl
Website 013: http://www.013web.nl/