Ingezonden persbericht


NIEUW IN GENEMUIDEN, B + B Personeelsdiensten

Op 10 november is het zover! Dick Lindeboom start een nieuw detacheringbureau onder de naam B + B Personeelsdiensten. B + B Personeelsdiensten is een jong, dynamisch bedrijf dat 3 jaar geleden is gestart in Rouveen. Deze vestiging heeft zich in deze periode zeer succesvol ontwikkeld in de dienstverlenende sector, door in te zetten op de juiste mensen met het juiste karakter, aangeboren eigenschappen en achtergrond. Deze succesformule past B+B personeelsdiensten ook toe in de "nijverheidsstad" Genemuiden.

Dick Lindeboom is een geboren 'Gaellemuniger' en opgegroeid in een arbeidersgezin waar het "zelf aanpakken" erg belangrijk is. Dick zal ook bij menigeen bekend zijn als de ex-voetballer van Sc Genemuiden 1 waarvoor hij 15 seizoenen lang met hart en ziel de kleuren groen/wit heeft verdedigd. 'Na een periode 16 jaar bij mijn vorige werkgever L.M. van der Sluis Bedrijven ben ik door Bert Bloemert, mede-eigenaar en oud-klasgenoot, gevraagd een nieuwe vestiging van B + B personeelsdiensten in Genemuiden op te zetten. Ik was hierover erg verrast. Over deze kans heb ik goed nagedacht want ik heb 16 jaar met veel plezier gewerkt bij mijn vorige werkgever. Maar ik heb mij gerealiseerd dat ik veel kansen zie om van deze nieuwe vestiging in Genemuiden een groot succes te maken, want ik heb ervaring in het begeleiden, leidinggeven aan en het in teamverband werken met mensen. Samen met mijn ervaring en de ervaren ondernemers, eigenaars Jan Bloemhof en Bert Bloemert starten we nu vol enthousiasme in Genemuiden.'

B+B personeelsdiensten start volgend jaar met ongeveer 30 enthousiaste mensen die inzetbaar zijn in de dienstverlenende sector. Bedrijven die personeel nodig hebben kunnen ze inhuren. Hiervoor is er veel potentieel in Genemuiden. B+B personeelsdiensten kiest ervoor de kosten binnen de organisatie zo laag mogelijk te houden (huisvesting, wagenpark, management). Dit verstevigt de concurrentiepositie en het biedt de mogelijkheid het geleverde werk goed te honoreren.

B+B personeelsdiensten zal zich vestigen aan de Puttenstraat, precies op de scheiding van industrie- en woongebied. Dus dicht bij de toekomstige medewerkers en de bedrijven die gebruik zullen maken van de diensten van B+B personeelsdiensten.

B+B personeelsdiensten biedt gemotiveerde medewerkers de kans mee te delen in de winst. Een goede arbeidsmoraal en het juiste karakter worden zo beloond. Het motto van B+B personeelsdiensten is dan ook: MEEWERKEN = MEEDELEN IN DE WINST. Tevens kunnen nieuw werknemers een goed doel uitzoeken. Naar dit goede doel gaan per gewerkt uur, twee kwartjes tot een maximum van 500 euro. De werknemer zelf betaalt niets, maar hij levert zo wel een positieve bijdrage aan de maatschappij. Deze mentaliteit ziet B+B personeelsdiensten ook graag terug bij de medewerkers: een grote maatschappelijke betrokkenheid. Uit ervaring is bekend dat de juiste mentaliteit, arbeidsmoraal, maatschappelijk betrokkenheid en onderlinge collegialiteit in deze streek heel goed is, en dat wordt het visitekaartje van B + B personeelsdiensten.

Einde persbericht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dick Lindeboom. 038-3859799


---- --