TROS

StoneSansHilversum, 09-11-2007

Afdeling Marketing & Communicatie

Televisie

Z@PPSPORT

Uitzending zaterdag 10 november

Z@PP - 08.45 uur en 17.15 uur

StoneSansWIN
HET VOETBALSHIRT VAN PSV-ER JAN KROMKAMP!

StoneSans

Ron Boszhard is te gast bij turners van sportvereniging Spirit uit Driebergen.

Verder in deze uitzending:

REPO

Z@PPSPORT staat langs de lijn bij de finale van de Moves and Skills Nationale Techniek Kampioenschappen. Jong voetbaltalent laat zien hoe goed ze zijn in hun techniek en oefenvormen. Er staat heel wat op het spel: de beste deelnemers mogen 2 dagen bij Manchester United meetrainen met hun leeftijdgenoten!

EEN-(T)WEETJE

Heeft hij wel eens in eigen doel geschoten? En waarom speelt hij niet meer voor het Nederlandse elftal? Ron stelt deze en andere vragen aan PSV-er Jan Kromkamp in een supersnel interview!

KWIZZZ

Dit keer kun je een wel heel coole prijs in onze kwizzz winnen:

het voetbalshirt van Jan Kromkamp met zijn handtekening!

ZEILKAMP FRIESLAND

Een reallife soap waarin 8 helden op kamp gaan in Friesland. In deze laatste aflevering zorgen de jongens voor een knallend afscheid!

MOVE

Een voetbalmove van Menno: De Dubbele Schaar!

Televisie

Z@PPSPORT

Uitzending zondag 11 november

Z@PP - 08.45 uur

StoneSansTOPATLEET
TROY DOUGLAS EN SNELSTE MAN VAN NEDERLAND TIM CORONEL IN Z@PPSPORT!

StoneSans

StoneSansBATTLE:
ESTAFETTE

StoneSansTopatleet Troy
Douglas is Nederlands recordhouder op de 200 meter en meervoudig Nederlands Kampioen. Kortom: dé man om van 3 jongens en 3 meiden razendsnelle estafette-lopers te maken. Na de training vindt er een spannende battle plaats tussen de boys en de babes, onder aanvoering van Ron Boszhard en Angela Esajas.

HELLUP!

Matthijs van de Walle is 11 jaar en rijdt 2 jaar kart. Inhalen en blokken gaat helemaal goed, maar in de bochten verliest hij snelheid. Hij wint daardoor nooit een wedstrijd. Ron zorgt ervoor dat hij les krijgt van coureur Tim Coronel, de snelste man van Nederland... of gaat Matthijs dat nu worden?

GCA

Top-schaatster én ambassadrice van de Grote Clubactie Ireen Wüst heeft de afgelopen weken allerlei tips gegeven om van de lotenverkopers top-verkopers te maken. Maar hebben de kids die raad ook opgevolgd? Ron gaat met de verborgen camera op onderzoek uit...

Z@PPSPORT is iedere zaterdag en zondag om 08.45 uur te zien op Z@pp.

Op zaterdag om 17.15 een uitzending vol hoogtepunten!




TROS