Gemeente Valkenswaard

Afsluiting weg Leende-Valkenswaard

Afsluiting weg Leende-Valkenswaard

In de periode van zaterdag 10 november tot en met zondag 2 december voert Rijkswaterstaat werkzaamheden uit aan het viaduct Molenberg op de A2 ter hoogte van Leende. Hiervoor wordt de Valkenswaardseweg in Leende (N396) ) van vrijdag 9 tot en met zaterdag 24 november afgesloten in de richting van Leende naar Valkenswaard. Het verkeer wordt omgeleid via knooppunt Leenderheide en moet rekening houden met een langere reistijd. Fietsverkeer en hulpdiensten kunnen gewoon gebruik maken van de route.

Vanaf zaterdag 24 november tot en met zondag 2 december is de weg afgesloten in de richting Valkenswaard naar Leende. De omleidingroute gaat dan via de A2 naar Maarheeze, het verkeer moet daar keren en via de A2 weer terug. Gele borden langs de weg geven de omleidingroutes ter plaatse aan. In geval van slecht weer kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Informatie voor de weggebruiker
Weggebruikers worden zo goed mogelijk geïnformeerd over de werkzaamheden en de omleidingroutes. Rijkswaterstaat verspreidt een persbericht en verstrekt informatie via de reguliere kanalen: het gratis telefoonnummer 0800-8002 (Landelijke Informatielijn Rijkswaterstaat) en teletekstpagina's 730, 731 en 732 of via de website: www.vanAnaarBeter.nl.