Warchild

Hosting: Hostnet

Kom naar het miniconcert in Hilversum op zaterdag 10 november! Het vrouwenkoor Venerdì Mattina geeft een romantisch en humoristisch miniconcert ter ere van hun 25-jarig jubileum. Naast Ständchen van Schubert, voor altsolo, koor en piano, zingen de vrouwen liedjes van de twintigste-eeuwse componist Henk Badings. Daarna komen ook de oud-leden in actie. Samen met de huidige leden zingen zij, in groepjes onder leiding van vier oud-dirigenten, "gouwe ouwe" uit het repertoire van het koor.
De keuze voor War Child als bestemming voor het batig saldo van de feestmiddag lag voor de hand. De vrouwen ervaren immers zelf wekelijks wat zingen een heerlijk effect op je heeft. Kom je na een zware dag moe op het koor, aan het eind van de repetitie is daar niets meer van te merken. Je hebt een liedje in je hoofd, in plaats van sombere gedachten.

Wilt u komen luisteren naar het miniconcert? Het is van 13.30 tot 14.00 uur in De Kapel, 's Gravelandseweg 144 in Hilversum. Mail voor inlichtingen naar mieke@tekstra.demon.nl.