Time : 10:00:00
Date : 11 August 2007
Sender Name: The Soap Story NV

Steve Evers CEO The Soap Story®
Antwerpen(BE)-Etten-Leur (NL), 8 november 2007 - Met ingang van 1 november 2007 is de heer C.S. (Steve) Evers (41) als aandeelhouder toegetreden tot de internationale retail franchise formule `The Soap Story'. De heer Evers is per dezelfde datum benoemd tot Chief Executive Officer van The Soap Company N.V., de houdstermaatschappij van de retail-, productie-, groothandels- en vastgoedactiviteiten van The Soap Story.

De heer D.M. (Diego) Lagache (38) is per gelijke datum benoemd tot Chief Operations Officer. In deze functie zal hij zich primair richten op de groothandels-, productie- en vastgoedactiviteiten van de onderneming. De heer Lagache blijft mede-aandeelhouder en rapporteert direct aan de heer Evers.
Per gelijke datum is ook Interesting Deelnemingen B.V., geleid door de heer J.C.N. (Joost) van Dijk (38), als aandeelhouder in de holdingmaatschappij van The Soap Story toegetreden. Interesting Deelnemingen B.V. is een dochter van Interesting Holding B.V. welke als vastgoedonderneming actief is op het gebied van aankoop, beheer, verhuur en verkoop van onroerend goed. Zowel Interesting Deelnemingen als The Soap Story participeren sinds 2006 voor 50% in de succesvolle vastgoedvennootschap 'Interesting Soap BV'. Via deze vennootschap worden winkelpanden ten behoeve van The Soap Story aangekocht.
Naast het geven van leiding aan de onderneming zal Steve Evers als CEO van The Soap Company vooral aandacht besteden aan de verdere ontwikkeling van retailformule waarbij de nadruk zal liggen op (internationale) expansie. Voor zijn benoeming bij Soap was de heer Evers werkzaam bij Retail Network B.V. als Algemeen Directeur van de bekende Nederlandse winkelketen Kijkshop B.V.. Vanuit die functie was hij onder meer verantwoordelijk voor reorganisatie, herstructurering en verkoop van de onderneming. Daarvoor was de heer Evers ondermeer werkzaam voor Fabory International B.V., Hagemeijer in Centraal- en Zuid- Amerika en Vendex KBB.

Note voor de redactie:
The Soap Story is een van oorsprong Belgische retailformule en presenteert een zeer breed assortiment artikelen op het gebied van zeep- en andere huidverzorgende producten. De onderneming is in een aantal jaren uitgegroeid tot een internationale retail franchiseketen met momenteel zo'n 40 vestigingen in Nederland, Belgie, Frankrijk, Spanje en Portugal. Toetreding tot nieuwe marktgebieden zoals Centraal- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Turkije is onderdeel van een ambitieus expansieplan.

Voor inlichtingen:
C.S. Evers / Tel. +31(0)76 504 12 12 / Fax +31 (76) 503 17 23 D.Lagache/Tel. +32(0)473 96 91 16