Gemeente Sint-Michielsgelstel


Kulturhus advies werkgroep Den Dungen gereed

donderdag 01 november 2007

Advies van de werkgroep wordt gepresenteerd en bediscussieerd tijdens bijeenkomst op 7 november 2007.

Huidige en potentiële gebruikers van de gemeenschapshuizen in Berlicum, Den Dungen en Sint-Michielsgestel zijn uitgenodigd voor een bijeenkomsten over het Kulturhustraject. Deze bijeenkomsten draaien om het advies dat de werkgroepen gemaakt hebben voor het gemeenschapshuis in elk dorp.

Het advies van de werkgroep in Den Dungen is inmiddels gereed. U kunt dit hier downloaden.

De werkgroepen in Sint-Michielsgestel en Berlicum leggen op dit moment de laatste hand aan het advies. Zodra deze gereed zijn, worden deze naar u verzonden.

Presentatie en reactie
De werkgroep Den Dungen presenteert het advies tijdens de bijeenkomst in De Blauwe Scholk op 7 november 2007. Na de presentatie nemen we ruim de tijd om het stuk met elkaar te bediscussiëren.

Komt u naar de bijeenkomst in Den Dungen, dan is het aan te raden om het stuk vooraf alvast door te lezen en eventueel te bespreken in uw organisatie of vereniging. Tijdens de bijeenkomst kunt u dan reageren.

Wanneer we overeenstemming over het advies bereiken, willen we dat graag bekrachtigen met een intentieverklaring om daarmee een goed fundament onder het Kulturhus te kunnen leggen.

Programma
Inleiding door wethouder Leenen
Presentatie van werkgroep over het opgestelde advies Discussie over advies
Mogelijkheid voor intentieverklaring

Bijeenkomsten
De bijeenkomsten vinden plaats op de volgende data: 7 november 2007, 19.30 uur: Sociaal cultureel centrum De Blauwe Scholk, Den Dungen
12 november 2007, 19.30 uur: Ontmoetingscentrum De Huif, Sint-Michielsgestel
19 november 2007, 19.30 uur: Sociaal cultureel centrum Den Durpsherd, Berlicum

Nog niet aangemeld?
U kunt zich nog aanmelden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar i.langeraap@sint-michielsgestel.nl. Vermeld erbij in welk dorp u de bijeenkomst bijwoont. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw I. Langeraap, telefoonnummer (073) 553 12 43.
---

Bestanden:
Advies_werkgroep_Den_Dungen.pdf