Ondernemers bekijken websites door de ogen van de klant

Het project Digitale ontwikkeling Drentse ondernemers (DoDo) organiseert 7 november aanstaande een bijeenkomst met als thema: ´Uw website door de ogen van de klant´. Het betreft een gratis bijeenkomst voor ondernemers die willen werken aan een website die werkt.

Bijeenkomst
De bijeenkomst vindt plaats in Café-Diner Bussemaker te Exloo. Na het welkomstwoord van Frits Albers, wethouder van de gemeente Borger-Odoorn gaan de bezoekers onder leiding van twee specialisten op het gebied van gebruikersvriendelijkheid, zelf beleven hoe (potentiële) klanten zich op websites gedragen. Na afloop weten de ondernemers welke aspecten van belang zijn voor een gebruikersvriendelijke website en welke valkuilen ze moeten vermijden.

Traject Webstrategie
De bijeenkomst maakt onderdeel uit van het traject Webstrategie. Een traject wat vanaf begin volgend jaar aangeboden wordt aan ondernemers uit Drenthe. Met dit traject wil DoDo ondernemers ondersteunen bij het ontwikkelen van een webstrategie, die aansluit bij de visie van hun organisatie. Het traject wordt uitgevoerd in samenwerking met de DoDo ICT-partners, Hogescholen en Syntens.

De bijeenkomst Uw website door de ogen van de klant vindt plaats op woensdag 7 november aanstaande van 19.30 tot 22.30 uur in Café-Diner Bussemaker, Zuiderhoofdstraat 1 in Exloo. Op www.dododrenthe.nl staat het complete programma. Toegang tot deze bijeenkomst is gratis, aanmelden is gewenst.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door: de gemeente Borger-Odoorn, de projecten DoDo en Edit. Deze projecten zijn een initiatief van de provincie Drenthe, Stichting Telematica Drenthe, Kamer van Koophandel Drenthe, MKB-Noord, Syntens, VNO-NCW Noord, N.V. NOM, it-Emsland, TCNN en de EDR.

bron: kvk Drenthe, 24 oktober 2007