Forse besparingen op bedrijfsautoverzekering mogelijk


MKB betaalt teveel premie

IJSSELSTEIN, 20071107 -- MKB Nederland shopt niet genoeg... Dat is de mening van Marc Diks, mede-eigenaar van Assurantiekantoor Diks dat zich heeft gespecialiseerd in autoverzekeringen op maat.

Wat bij veel particulieren al de gewoonste zaak van de wereld is, daar schiet het midden- en kleinbedrijf tekort. Het shoppen naar de beste en meest goedkope autoverzekering kan echter zeer lonend zijn. De concurrentie binnen deze markt is groot en besparingen van 60% of meer op de premie voor bedrijfsauto's zijn zonder meer mogelijk.

En er kan nog veel meer op de verzekeringspremie voor het bedrijfswagenpark bespaard worden. Bedrijfsvoertuigen kunnen namelijk net zo goed verzekerd worden op de waarde exclusief BTW. Veel ondernemers zijn hiervan niet op de hoogte en betalen daarom structureel teveel.

Marc Diks, samen met zus Ilse sinds dit jaar eigenaar van Assurantiekantoor Diks zegt: "Buiten deze mogelijke besparingen voor midden- en kleinbedrijf hanteren wij voor particulieren een speciaal tarief van Voogd, waarbij de bonus-malus korting mede afhankelijk is van het aantal jaren dat iemand een rijbewijs heeft. Daardoor is het mogelijk om zonder royementsverklaring al in te stappen met een 65% no-claimkorting."

Assurantiekantoor Diks - Assurantiekantoor Diks werd in 1970 opgericht door Paul Diks en de eerste zes jaar gevoerd vanuit een slaapkamer aan het Saffierpad in IJsselstein. In 1976 verhuisde het kantoor naar de voormalige tandartsenpraktijk aan de Hernhutterslaan, voordat in 1999 het huidige pand aan de Praagsingel in de nieuwbouwwijk Zenderpark werd betrokken. Assurantiekantoor Diks levert vanaf autoverzekering tot bedrijfsverzekering en heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd in verzekeringen voor speciale voertuigen. Zo biedt men behalve een oldtimerverzekering ook een Porsche autoverzekering, kampeerauto verzekering, budget autoverzekering en een bestelautoverzekering.





Assurantiekantoor Diks