Goldewijk introduceert unieke Werkkaraktertest


DOETINCHEM, 20071107 -- Welke werkwijze past het beste bij jouw persoon? Welk horloge past het beste bij jou? Welke krant lees je het liefst? Op welk model fiets ben je het liefst onderweg? Bouwonderneming Goldewijk helpt bezoekers van www.werkkaraktertest.nl op een unieke manier om te ontdekken welk persoonlijk karakter het beste bij ze past.

Aan de hand van tien vragen kun je met behulp van de Werkkaraktertest je eigen persoonlijk profiel genereren. Bij elke stap maak je een keuze uit de aangeboden onderwerpen en zo ontdek je welk persoonlijk karakter het beste bij je past.

Na afloop van de test weet je dus wat je werkkarakter is en of Goldewijk vacatures heeft die daarbij passen. Zo zoek je dus niet alleen naar een baan die bij je past, maar vind je ook gelijk een bedrijf dat snapt wat jij wilt.

Over Goldewijk
Goldewijk is een moderne en veelzijdige bouwer en projectontwikkelaar met 500 medewerkers en landelijk actief in zowel de particuliere, de zakelijke als de institutionele markt. Sinds 1855 bouwt en verbouwt Goldewijk op maat en naar wens van haar klanten. Naast de hoofdvestiging in Doetinchem beschikt Goldewijk over vestigingen in Almere, Alphen a/d Rijn, Breda en Steenbergen (NB).





Goldewijk