Uitnodiging:

Bekendmaking kwartaalcijfers Cisco

Beste redacteur,

Op woensdag 7 november om 22.30 uur maakt Cisco de financiële resultaten bekend van het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2008.

Graag nodigen wij u uit om de bekendmaking van de cijfers live te volgen. Dit kan op twee manieren:


· U kunt via een webcast de conferentie live beluisteren en de bijbehorende presentatie zien, zie: www.cisco.com/go/investors.


· U kunt de presentatie telefonisch volgen, door in te bellen op telefoonnummer 001 212-519-0847. Gezien het beperkte aantal beschikbare lijnen, adviseren we u om tijdig in te bellen.

Bent u op 7 november verhinderd, dan kunt u de presentatie later beluisteren door gebruik te maken van de playback service, die actief is na afloop van de conferentie tot en met 14 november 2007. Inbellen kan via telefoonnummer 001 203-369-0122.

Voor het volledige Engelstalige bericht, zie: http://newsroom.cisco.com/dlls/2007/fin_102407.html.

Over Cisco Systems
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com. Nieuws, achtergronden en foto's vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com. Cisco-apparatuur wordt in Europa geleverd door Cisco Systems International BV, een volledige dochteronderneming van Cisco Systems, Inc



Ingezonden persbericht