Ingezonden persbericht



---


Persbericht

Sfeervolle modeshow van galakleding bij Aestas Beauty & Sauna

Lelystad, november 2007. Wat begon als een leuk idee van enkele leden van de Bedrijfskring Lelystad is woensdagavond 7 november jl. uitgemond in een professionele modeshow bij Aestas Beauty & Sauna. Een avond speciaal voor de Lelystadse zakenvrouw. De opkomst was dan ook overweldigend. Ruim veertig vrouwen gaven blijk van hun belangstelling en woonden de modeshow van galakleding bij.

Vanuit de gedachte dat het drukke bestaan van de zakenvrouw er toe leidt dat voorbereidingen voor een gala de nodige hoofdbrekens opleveren, werd een complete avond ingevuld met kleding-, kapsel- en make-up adviezen. Afspraken voor het doorpassen van kleding, voor de kapper en de visagiste konden nog dezelfde avond worden vastgelegd.

Initiatiefneemsters Nancy Brandenburg van NB Mode en Liane Kalkman van Aestas hadden een compleet programma voorbereid. Na een welkomstwoord van BKL directeur Petra Botter ging de modeshow van start. Daarbij werd aangegeven dat de getoonde galakleding zowel te koop als ook te huur is. Zeker voor een zeer gewaagde creatie -die men immers maar eenmaal kan dragen- is het prettig om te kiezen voor het huren van een jurk. Zeer professioneel is het feit dat precies wordt bijgehouden wie wat draagt en naar welke gelegenheid. Naast het BKL galafeest op 5 januari 2008 -waar de modeshow voor bedoeld was- is er volgend jaar ook het grote Flevopenningen gala op 14 maart 2008. Geen enkele dame vindt het prettig om tijdens een galafeest iemand te begroeten die een zelfde creatie draagt.

Op 24 november aanstaande vanaf 12.00 uur opent Nancy Brandenburg haar nieuwe winkel op bedrijventerrein Noordersluis aan de Kolkweg 20-12. Bruidskleding, galakleding, maar ook avondkleding voor de feestdagen is dus vanaf die datum ook in Lelystad te vinden. De zakenvrouwen konden hun gegevens achterlaten zodat zij zich verzekerd weten van een uitnodiging voor deze feestelijke opening.

Een presentatie van uiteenlopende galakapsels en gala make-up werd verzorgd door het team van Aestas. De zakenvrouwen werden na afloop van de modeshow nog extra verwend met prachtige aanbiedingen voor complete beauty behandelingen. De aankoop van een galajurk leverde al direct een Aestas cadeaubon op ter waarde van 25 euro. Er was ook aandacht voor sieraden bijpassend bij de gekozen jurk. Maaike Burger verzorgt al jaren sieradenworkshops vanuit haar bedrijf Bricole en had speciaal voor deze modeshow haar mooiste creaties meegenomen. De dames werden door haar uitgedaagd om op 7 december een avond vrij te nemen en zelf hun gala sieraden te komen maken.

Williams Fashion for Men was het enige niet Lelystadse bedrijf dat zich presenteerde tijdens de modeshow. De modellen daarentegen waren allemaal des Lelystads. G&T Models van Valerie Kross toonde deze avond haar professionele manier van werken en een uitstekende keuze van modellen. Lelystad heeft er een zeer professioneel modellenbureau bij.

De netwerkborrel na afloop zorgde nog voor een gezellig samenzijn waar tot in de late uurtjes werd bijgepraat. Een dergelijke avond mag wat de zakenvrouwen betreft een jaarlijks terugkerend fenomeen worden.

Meer informatie: www.aestas.nl; www.nancysbruidsmode.nl en www.bricole.nl



Ingezonden persbericht