Ingezonden persbericht


Vier cadeau-ideeën voor de fotofanaten

Creatieve feestdagen met ILFORD

Marly, Zwitserland, 7 november 2007 - De feestdagen komen er aan, dus het is weer tijd voor de zoektocht naar originele en betaalbare cadeaus. Voor alle fotoliefhebbers is dit hét moment om hun creativiteit te tonen. ILFORD presenteert daarom vier gemakkelijke en handige cadeau-ideeën voor de hele familie: succes verzekerd!

o Op zoek naar een cadeau voor oma? Kies uw favoriete foto van de kinderen en kleinkinderen en print deze op ILFORD Premium Plus voor een professionele kwaliteitsfoto. De glossy en satin oppervlaktes zijn perfect voor het afbeelden van foto's. Doe de foto in een mooie fotolijst en u bent zeker van een cadeau waar oma trots op kan zijn.

o Print uw eigen kalender met ILFORD Photo waarbij u gebruik kunt maken van familiekiekjes van de kleinkinderen om grootvader een persoonlijk cadeau te geven. Het is zeer eenvoudig te maken met behulp van de instructies die te vinden zijn op www.ilford.com.

o Ook de kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten gaan! Collages maken (scrapbooking) is ontzettend leuk en een gezellige manier om met de hele familie bezig te zijn. Het is heel eenvoudig: kies een thema, zoals de laatste vakantie of een recente verjaardag en print de afbeeldingen op ILFORD Premium Photo op het satin papier. Het maken van een scrapbook dat het waard is om te laten zien, was nog nooit zo gemakkelijk.

o Maar vergeet ook uzelf niet! Maak na al drukte van de feestdagen eens een collage van al uw lievelingsfoto's en print ze op ILFORD Premium Photo. Een ingelijste foto op uw bureau brengt u direct weer terug in de feeststemming en helpt de winterblues tegen te gaan.

De ILFORD Inkjet Photo Paper Range is speciaal ontworpen zodat iedereen zijn artistieke kant kan ontdekken en prachtige afbeeldingen kan produceren tegen een interessante prijs. Of u zoekt naar een gemakkelijke oplossing om te printen of een meer artistieke toepassing, deze productlijn biedt voor elk wat wils.

De collectie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen die variëren van 10x15 fotopapier, gemakkelijk te delen tussen vrienden en familie tot A3+ voor het inlijsten van grotere, speciale afbeeldingen. Al het papier is direct droog en geschikt voor alle inkjetprinters van hoge kwaliteit, waaronder die voor afdrukken zonder kaders.

De ILFORD Inkjet Photo Paper Range wordt in Nederland gedistribueerd door De Beukelaer BV.

Over ILFORD:
ILFORD, opgericht in 1879, is een marktleider in de ontwikkeling en fabricatie van hoogkwalitatieve fotomedia voor zowel inkjet printen als kleurenfotografische processen**. De ILFORD Digital Imaging en Colour Photo bedrijven overal ter wereld en de fabriek in Zwitserland, zijn sinds juli 2005 eigendom van het Japanse Oji Paper. Tegenwoordig opereert dochtermaatschappij ILFORD als volledig eigen filiaal van Oji's Communications Paper Division, wat de mogelijkheid biedt de ILFORD expertise in te schakelen gedurende het volledige productieprocédé van ruw papier, via de zeer hoogwaardige ontwerp- en productiefases tot de vervaardiging van het eindproduct in Zwitserland. ILFORD is een gevestigde naam in de geschiedenis van de beeldproductie en staat vandaag de dag nog steeds synoniem voor hoogstaande technologie, dankzij zijn sterk ontwikkelde R&D activiteiten, zijn grote technische knowhow en zijn aanzienlijk productievermogen. Meer informatie over ILFORD? Neem een kijkje op www.ilford.com.

** Het ILFORD Black and White Photo bedrijf, inclusief de Britse fabriek, werd opgekocht door HARMAN Technology Limited. Optredend in de hoedanigheid van ILFORD Photo, heeft Harman de licentie om het ILFORD merk te voeren, uitsluitend in combinatie met Black and White Silver halide producten.

Over De Beukelaer BV:
H. De Beukelaer & Co is reeds sinds 1949 actief als onafhankelijke distributeur van fotomateriaal op de Belgische en Luxemburgse markt. In april 2006 werd in Nederland een verkoopsorganisatie opgestart met de naam De Beukelaer BV voor de verdeling van een selectie van fotomerken. Het brede productenpakket, dat intussen meer dan 50 merken telt, wordt via een fijn vertakt netwerk van fotovakhandels en grote elektroketens aan de consument aangeboden. Dat netwerk van dealers wordt dagelijks door een enthousiast team van vertegenwoordigers bezocht. H. De Beukelaer & Co. voert reclame- en marketingcampagnes, en stelt zich tot doel de consument en de professionele fotograaf een optimale service te bieden.

Bezoek voor meer informatie: www.debeukelaerbv.nl