Ingezonden persbericht


Iron Mountain, Incorporated maakt resultaten derde kwartaal 2007 bekend

Iron Mountain tekent definitieve overeenkomst voor overname van Stratify, Inc.


* 18 procent omzetgroei en kostenbeheersing zorgen voor hogere OIBDA dan voorzien.
* Sterke groei in serviceomzet en 75ste opeenvolgende kwartaal met groei in storageomzet.
* Operationele winst voor afschrijving stijgt met 28 procent tot 192 miljoen dollar en nettowinst naar 51 miljoen dollar of 25 dollarcent per aandeel.
* Bedrijf stelt verwachtingen voor geheel 2007 naar boven bij.

Alphen a/d Rijn, 7 november 2007 - Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM) heeft de financiële resultaten over het derde kwartaal van het boekjaar 2007, eindigend op 30 september 2007, bekend gemaakt. Het bedrijf rapporteerde een sterke omzetgroei en een winst van 25 dollarcent per aandeel. Het bedrijf maakte daarnaast bekend dat het een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de overname van Stratify, Inc.

Iron Mountain liet een solide operationele winst voor afschrijvingen (OIBDA) van 28 procent zien. Deze werd ondersteund door een sterke omzetgroei, een verbetering van de brutomarge en voortgaande kostenbeheersing. "Wij zijn tevreden met de prestaties van onze activiteiten dit jaar", zegt Richard Reese, Chairman en CEO van Iron Mountain, Incorporated. "We tonen solide groei in omzet en operationele winst voor afschrijvingen binnen ons gehele portfolio. We behalen goede resultaten en blijven investeren in het uitbreiden van onze oplossingen om klanten nog beter te ondersteunen op het gebied van informatiemanagement. De op handen zijnde overname van Stratify, Inc. is hier een voorbeeld van."

In overeenstemming met zijn strategie om nieuwe diensten te leveren en het leiderschap in bepaalde digitale markten uit te breiden, tekende Iron Mountain een definitieve overeenkomst voor de overname van Stratify, Inc. voor circa 158 miljoen dollar in contanten. Stratify biedt geavanceerde elektronische discovery services voor de juridische markt. Iron Mountain verwacht de overname aan het einde van het jaar af te ronden.

###