Sanoma Uitgevers


Henk Borst nieuwe Sales Director Sanoma Uitgevers

Sanoma Uitgevers benoemt Henk Borst tot Sales Director met ingang van 15 november a.s. In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor de advertentieverkoop en salesorganisatie van de Print unit van Sanoma Uitgevers.

Borst heeft meer dan 25 jaar ervaring in de reclame- en media-exploitatie branche waar hij diverse management- en directiefuncties bekleedde op nationaal en internationaal niveau bij organisaties als KSM, Bozell, Readers Digest, RMB International en Aegis Media/Carat. Sinds 2004 is Borst actief als zelfstandig adviseur. Borst rapporteert aan Chief Operations Officer Print Henk Scheenstra.

âDe afgelopen jaren heb ik mijn rol en functie als zelfstandig adviseur succesvol en met bijzonder veel plezier vervuld. Maar toen ik deze in alle opzichten uitstekende mogelijkheid geboden kreeg kon ik die eenvoudigweg niet weerstaan. De functie biedt een enorm interessante uitdaging in een unieke werkomgeving.â aldus Borst.

Henk Scheenstra: âMet de benoeming van Henk zijn we verzekerd van uitgebreide kennis en inzicht. Hij heeft zijn sporen aantoonbaar verdiend in onze branche. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage gaat leveren aan het uitbouwen van onze business. Ik zie uit naar de samenwerking.â
6 november 2007