Ingezonden persbericht


Persbericht

Harm Wieske aangesteld als ontwikkelaar bij COOLProfs

Roelofarendsveen, 5 november 2007 - Per 1 november is Harm Wieske als ontwikkelaar bij COOLProfs in dienst getreden. Hij zal zich gaan bezighouden met het ontwikkelen van applicaties met CA Gen software.

Wieske (25) studeerde informatica aan de Hogeschool Rotterdam. Hij begon zijn carrière als ontwikkelaar van webconcepten bij Melon Software BV. Doordat hij hier veel verschillende projecten heeft gedaan, is hij ondanks zijn jonge leeftijd al een ervaren IT-specialist te noemen. Hij was op een punt in zijn carrière gekomen dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging en een grotere organisatie waar hij zich nog verder kon ontwikkelen als IT-professional. Met zijn overstap naar COOLProfs denkt Wieske die organisatie gevonden te hebben.

Hoewel Wieske pas sinds kort in dienst is getreden bij COOLProfs, heeft hij er nu al een positief gevoel bij. "Ik heb direct al gemerkt dat het bedrijf erg op haar personeel gericht is. Er is veel aandacht voor de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling en er wordt ruimte geboden om je eigen carrière vorm te geven ", aldus Wieske. In de toekomst wil hij zich waarschijnlijk verder ontwikkelen in consultancy. Mede daarom heeft hij bewust voor COOLProfs gekozen.

Wieske is met name enthousiast over het IT Talent Program dat speciaal door COOLProfs ontwikkeld is voor jonge IT-talenten. Het IT Talent Program maakt integraal onderdeel uit van het Career Development Program bij COOLProfs. Het IT Talent Program heeft een doorlooptijd van één jaar, waarin de basisvaardigheden voor de verdere carrière in de IT ontwikkeld worden.

Over COOLProfs
COOLProfs is een toonaangevend consultancybureau voor applicatieontwikkeling met behulp van de CA Gen technologie. COOLProfs onderscheidt zich door een grote kennis en ervaring op het gebied van systeemontwikkeling in het algemeen en van CA Gen in het bijzonder. Op basis van fixed-price, fixed-date en fixed-quality worden bedrijfskritische informatiesystemen gerealiseerd. COOLProfs gebruikt hiervoor een aanpak die volledig op de zakelijke omgeving is afgestemd en die op de gehele levenscyclus van een informatiesysteem toepasbaar is. COOLProfs is Value Added Reseller voor producten van CA en van aanvullende producten als CANAM's Report Composer, GuardIEn en Casedok. Tot de vaste klanten van COOLProfs behoren onder andere ING, Nationale Nederlanden, Schuitema, ABN AMRO, Delta Lloyd, Fortis Bank, Ministerie van Defensie en het Kadaster. Kijk ook op www.coolprofs.nl.



Ingezonden persbericht