Gemeente Roermond

GO Swimming en Play 4 Joy van start

G O 4ward" heeft twee arrangementen opgezet speciaal voor vaders om samen met hun kind te spelen, zwemmen en bewegen genaamd GO Swimming en Play 4 Joy.

Voor kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. GO Swimming is een wekelijkse zwemactiviteit voor vaders en hun kinderen waarbij waterpret centraal staat. Vader en kind gaan als het ware op ontdekkingsreis in lekker warm water. De vader kan heerlijk met zijn kind bezig zijn, spelletjes spelen, watertrappen, reken maar dat ze er beide plezier in hebben!

GO Swimming bestaat uit 10 wekelijkse activiteiten. Gestart werd er op zondag 21 oktober. Vervolgens is er vanaf zondag 4 november t/m 23 december elke week van 14.00-15.30 uur zwemmen in het zwembad van Aoreven Sportcentrum te Heythuysen.

Alle deelnemers betalen 5,- per persoon per keer, dus in totaal 50,- per persoon. Deze bijdrage dient vooraf bij het Vadercentrum te worden betaald.

Het andere arrangement is Play 4 Joy. Dit is een wekelijks sport- en spelaanbod voor kinderen van de basisschool. In de ene helft van de zaal wordt zaalvoetbal gespeeld en in de andere helft van de zaal worden spelletjes voor de jongere kinderen uitgezet.

Play 4 Joy is vanaf 7 november elke woensdag van 16:45-18:00 uur in de Jo Gerrishal in Roermond. Kosten per kind zijn 0,50 per keer. Vaders zijn van harte welkom om mee te helpen en te spelen.

Meedoen met GO Swimming of Play 4 Joy?

Dat kan nog steeds! Inschrijven kan in het Vadercentrum. Ook voor meer informatie en vragen kun je hier terecht (0475-325080).

"GO 4ward"

GO Swimming en Play 4 Joy zijn twee van de vele arrangementen van "GO 4ward" en zijn tot stand gekomen in samenwerking met het Vadercentrum in Roermond.
Publicatiedatum: 7-11-2007 Bijgewerkt: 7-11-2007