Gemeente Soest

Enquête Verkeer

Datum: 02/11/2007

Geef uw mening over verkeer in Soest en Soesterberg

Iinwoners van Soest en Soesterberg kunnen tot 21 november 2007 hun mening geven over het verkeer in de gemeente.

De enquête gaat vooral over verkeersveiligheid, maar ook over andere verkeersaspecten als doorstroming en fietsbeleid. Daarnaast wil de gemeente graag weten wat er aan het verkeer in Soest kan veranderen.

De enquête is opgesteld in het kader van het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan (GVVP). De gemeente is bezig met het maken van een duidelijk verkeersbeleid voor de toekomst. Dat beleid wordt medio volgend jaar vastgesteld. Het GVVP bestaat uit verschillende delen. Het eerste deel, de kadernota, is al in september door de gemeenteraad vastgesteld. Hierin zijn de doelstellingen bepaald.

De vraag is nu hoe die doelen bereikt worden. Samen met het adviesbureau DHV uit Amersfoort wordt gewerkt aan een beleidsnota, waarin oplossingsrichtingen komen te staan. Daarbij is het belangrijk om meer te weten over de beleving van het verkeer. De uitkomsten van de enquête worden daarbij gebruikt.

Geef uw mening over verkeer in Soest en Soesterberg:

Als u klikt op onderstaande link wordt een nieuw venster geopend en kunt u de enquête invullen.

Invullen enquête

Uitvoeringsplan

In de beleidsnota komen nog geen concrete maatregelen per straat of per wijk. Dat komt pas in het uitvoeringsplan, dat begin volgend jaar wordt gemaakt. Dan zal er ook inspraak mogelijk zijn op het plan.

De enquête kan tot woensdag 21 november worden ingevuld. Beschikt u zelf niet over een computer met internetaansluiting, dan is er in de hal van het gemeentehuis een computer beschikbaar.

.