Gemeente Purmerend

Kennismakingslessen tijdens Mega AquaRobics Leeghwaterbad


01 november 2007

Actieve workshops en markt

Woensdagavond 7 november presenteert het Leeghwaterbad tijdens de Mega AquaRobics verschillende sportieve wateractiviteiten. Het is dan mogelijk kennis te maken met verschillende AquaRobics door drie proeflessen te volgen. Deelname aan de kennismakingslessen gebeurt op basis van volgorde van inschrijving. In de hal van het Leeghwaterbad is er tegelijkertijd een gratis toegankelijke markt met kraampjes van verschillende aanbieders van bad-, kinder- en dameskleding, ondermode en van sieraden en make up.

Het team van het Leeghwaterbad geeft woensdag een breed scala aan lessen in de verschillende baden. Deze kennismakingslessen zijn in de vorm van actieve workshops. Onder deskundige begeleiding kunnen de deelnemers werken aan conditie en lichaamsbouw. Er zijn bijvoorbeeld workshops AquaBalance en AquaJoggen.
Aan deze lessen kunnen belangstellenden meedoen of zij kunnen er naar kijken. Wie alleen komt kijken naar workshops hoeft niets te betalen. De Mega AquaRobics begint om 18.30 uur, de workshops beginnen om 19.00 uur en eindigen om 22.00 uur. Het Leeghwaterbad adviseert badjas en slippers mee te nemen, want naast de workshops is er in de hal een leuke markt te bezoeken. Die markt alleen is gratis te bezoeken. De standhouders komen met veel aanbiedingen, zo is er uitverkoop van Tom Du en van Intersport.

Deelname aan de workshops is alleen mogelijk na inschrijving. Deelnemen aan maximaal drie workshops kost EUR 7,30. Bij de kassa in het zwembad is het inschrijfformulier af te halen, het formulier is ook te downloaden van www.leeghwaterbad.nl. Inleveren moet bij de kassa in het Leeghwaterbad. Dan moet men ook de toegangsprijs van EUR 7,30 voor de Mega AquaRobics betalen, dat kan ook met pinbetaling. De inschrijvingsmogelijkheid is open tot woensdag 7 november 19.00 uur.