ABVAKABO FNV

Workshop `POP's in de praktijk' voor leidinggevenden op hogescholen

Het Mobiliteitsfonds hbo houdt op 7 november de workshop `POP's in de praktijk' voor leidinggevenden op hogescholen. De workshop is gratis. Tijdens deze workshop leert u op een praktische en efficiënte manier hoe u een goed POP-gesprek (gesprek over het persoonlijk ontwikkelingsplan) voert en wat uw rol als leidinggevende is bij de invoering van het POP.

Tijdens een POP-gesprek heeft u als leidinggevende de taak om samen met uw medewerker tot afspraken te komen over een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). U ondersteunt uw medewerker om zijn ambities inzichtelijk te maken en legt ze samen vast in een POP. Dit lijkt simpel, maar in de praktijk blijkt dit nog al eens lastig gevonden te worden.

* Datum: Woensdag 7 november

* Tijd: 10.00 tot 13.00 uur

* Locatie: Meeting Plaza te Maarssen

* Voor: Leidinggevenden van hogescholen

De workshop kan de hogeschool handvatten bieden om zelf met POP trainingen aan de slag te gaan. In dat verband zijn beleidsfunctionarissen van de afdeling P&O ook van harte welkom.

Meer weten over de gratis workshop en hoe u zich kan aanmelden? Ga dan naar de website van het Mobiliteitsfonds hbo U kunt u aanmelden tot vrijdag 14 september.
27-07-2007, Hoger beroepsonderwijs | Meer over: hbo, hoger onderwijs,