Ingezonden persbericht


Eerste European Mesa Conference tijdens Industrie & ICT 2007

MESA (the Manufacturing Enterprise Solutions Association) heeft besloten samen met VNU Exhibitions de eerste Europese editie van haar Plant to Enterprise conferentie te organiseren tijdens de vakbeurs Industrie & ICT op 7 en 8 november in Jaarbeurs Utrecht. De conferentie zal de laatste technieken, processen en cultuurveranderingen belichten die betere interconnecties van bedrijfsprocessen mogelijk maken binnen de productie-industrie.

Het thema van de conferentie is 'Integration to Innovation': best practices, strategieën en technologische innovaties ter verbetering van de productiestandaard door de synchronisatie van productie-informatie van bedrijfsprocessen. "We zijn uitermate verheugd, dat tijdens deze conferentie zoveel prominente producenten en solution providers samenwerken om visie en ervaringen te delen rond zo'n belangrijk thema", zegt Jan Snoeij van LogicaCMG, voorzitter van de conferentie en MESA's International Expansion Committee. "Daarnaast brengt de aandacht van MESA voor Europa ons in het voorste gelid van de nieuwe golf van productievernieuwingen."

Annette Bos, Project Manager van Industrie & ICT vindt het logisch dat de conferentie tijdens haar beurs wordt gehouden: "Beide evenementen sluiten thematisch perfect op elkaar aan. Ze versterken elkaar en bieden bezoekers een meerwaarde." Ook is ze blij voor haar exposanten: "MESA verwacht 200 conferentiebezoekers uit de Europese top van het bedrijfsleven. Bezoekers die ook de beurs zullen aandoen. De samenwerking met MESA biedt voordelen voor alle partijen."

MESA
MESA is een vereniging van eindgebruikers, wederverkopers en fabrikanten die innovaties promoot en best practices uitwisselt, met als doel het leveren van waardevolle informatie over operatieve bedrijfsoplossingen.

Industrie & ICT
Industrie & ICT 2007 is het evenement voor industriële automatisering en ICT oplossingen voor de proces- en productie-industrieën en wordt gehouden op 7 en 8 november in Jaarbeurs Utrecht. Kijk voor meer informatie op www.industrie-en-ict.nl

-.-.-.-.-.-.-

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht