Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


De beste vissteiger van Amsterdam ligt in Geuzenveld!

6 november 2007

Afgelopen zaterdag konden alle bewonersvan buurt 9 hier tijdens het buurtfeest gebruik van maken.

Geen gezellige plek meer te vinden om te kunnen vissen? Altijd je eigen stoeltje meenemen? Dat is verleden tijd.

In het mooie groen van Geuzenveld, aan de Pieter Postsingel ligt de nieuwe en mooie steiger naast het nieuwe complex de Drie Bouwmeesters. Zaterdag 3 november konden alle buurtbewoners hier tijdens het buurtfeest gebruik van maken. Met de hengels van de Amsterdamse Hengelsport Vereniging en de inzet van het stadsdeel kon iedereen deelnemen aan de vissport.

Ervaren vissers leerden de mensen die nog nooit hadden gevist hoe het werkte. De één na de ander werd enthousiast en zelfs jonge meiden (zie foto) wilden het leren! Zo zie je maar eens hoe leuk vissen kan zijn voor alle leeftijden.

fotovissensteiger.jpg (280 Kb)

Naast het vissen waren er allerlei andere activiteiten rondom de steiger te doen. De zangers Barry en zijn vader traden op en de kinderen konden hun eigen Halloween lampion in elkaar zetten. Ook werd er pompoensoep gemaakt, en was er een borrel voor de buurtbewoners. Het werd een geslaagd feest langs de Pieter Postsingel in Geuzenveld. Waag je ook eens aan deze steiger en het zal je verbazen hoe heerlijk je hier kunt vissen.