Gemeente Son en Breugel



College t centrum in

Bewoners centrum van harte uitgenodigd in het Vestzaktheater.


---

Het is een goed gebruik in Son en Breugel dat het voltallige college jaarlijks "de wijk in" gaat. Het college heeft burgerparticipatie hoog in het vaandel staan en wil op deze manier graag direct contact houden met de inwoners om te zien en horen wat er leeft en speelt. Dit jaar heeft het college er voor gekozen "'t centrum in" te gaan. Op dinsdag 6 november 2007 maken de collegeleden een wandeling door het centrum van Son.

Burgemeester Hans Gaillard, de wethouders Marina Starmans, Judith Verschelling en Hans Overbeek en de gemeentesecretaris Ad van Etten bezoeken de Wereldwinkel en het Vest-zaktheater. 's Middags is in het Vestzaktheater ook de gelegenheid om op informele wijze met de collegeleden over een aantal thema's te spreken. Het college nodigt de bewoners van het centrum en dan met name de bewoners van alle nieuwe woningen in het centrum van harte uit om met hen van gedachten te verwisselen.

Hoe ervaart u uw leefomgeving?
Het college wil graag met de inwoners van het centrum spreken over het thema: Hoe ervaart u uw leefomgeving?
Aangezien de problematiek rond de verkeersituatie in het centrum op het moment al veel aandacht krijgt zouden de collegeleden graag de volgende onderwerpen aan de orde willen laten komen:
- leefbaarheid en veiligheid,

- winkelvoorzieningen,

- invulling van de openbare ruimte (verlichting, groen, etc),
- de weekmarkt

- de horecavoorzieningen.

Welkom in het Vestzaktheater
Als u graag met de burgemeester en de wethouders van gedachten wil wisselen, dan bent u van harte welkom in het Vestzaktheater op dinsdag 6 november vanaf 13.30 uur tot 15.00 uur.

Naar Menu