Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Goliath Games doet harten van jonge fans sneller
(en vol verwachting) kloppen:

Vraag naar origineel gadget speelgoed Totally Spies gigantisch

Hattem, november 2007 - Jonge meiden gaan er voor door het lint, maar ook jongens vinden Totally Spies eigenlijk wel heel spannend. Geen wonder dus dat de vrouwelijke fans tussen de 4 en 10 jaar van deze meest bekeken tv-serie in Nederland, België en Frankrijk (Jetix, TF1) de Totally Spies gadgets van Goliath Games uit Hattem met het uitgebreide assortiment elektronische spionage vondsten 'vet cool' vinden. Met als resultaat dat al die James Bondachtige attributen de winkel uitvliegen en door Goliath niet zijn aan te slepen in de Nederlandse speelgoedzaken.

Waanzinnig
Commercial Director Jan Slecht van Goliath Games noemt de vraag 'gigantisch'. Jan Slecht: ,,We horen overal dat het is uitverkocht. Totally Spies is een waanzinnig succes bij de kinderen én hun ouders. We doen er alles aan om de speelgoedwinkels zo snel mogelijk extra te bevoorraden, de Sint is immers in aantocht!". Welke jongedame wil er nu ook niet mee helpen de wereld te redden, zoals Charlies Angels dat ooit in die andere populaire tv-serie vroeger deden en zoals dat nu dagelijks te zien is met de prachtig gedesignde Sam, Alex en Clover in de hoofdrollen?

Geheim
De tekenfilm met de drie scherpe meiden, die voortdurend op jacht zijn om overal ter wereld het onrecht te bestrijden, doet de fantasie van de jeugdige kijkers dan ook op hol slaan. De Totally Spies gadgets van Goliath Games zijn ook daarom zo'n enorm succes. De populariteit van de sexy spionnenrugzak, compowder poederdozen, en horloges annex communicatiemiddel is gigantisch. Met al die fraaie poppen en mysterieuze gadgets bouwen de kinderen hun eigen geheime wereld. Zo kunnen alle kleine fans van de tv-serie zich met hun heldinnen vereenzelvigen.

Betoverend
In de fraai ontworpen Totally Spies rugzak zijn de laatste nieuwe make-up snufjes te vinden waardoor de fans er steeds betoverend kunnen uitzien. Net als Sam, Alex en Clover. Zo is de poederdoos met spiegel en geheime mogelijkheden een fantastische vondst voor een boeiend spionnenleven. Met de Walkie Talkie Brillen is er direct contact met collega-spionnen zonder op te vallen. Dan zijn er bijvoorbeeld ook de spannende spionnenagenda's: het kan niet op met de Totally Spies attributen van Goliath Games. The kids, they love it!

Goliath ­ één van de grootste speelgoed distributeurs en producenten van Nederland ­ is gevestigd in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. In 1980 introduceerden zij Rummikub op de Nederlandse markt. Goliath heeft sinds de jaren '80 een flinke groei doorgemaakt; speelgoed vanaf 1 jaar, multimedia spellen vanaf 5 jaar, tactische en strategische spellen vanaf 7 jaar en verschillende erotische spellen vanaf 18 jaar. Bekende namen zijn: Rolit, Fifi, ZOUB, 20Q, Triominos, Stap Op, Holle Bolle Big en Exago. Zie ook www.goliathgames.nl.